ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης για το beach bar στη Μύκονο: «Να πω α, μπράβο δεν πειράζει;»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον ΣΚΑΪ για το πρόστιμο και το λουκέτο δύο μηνών που επιβλήθηκε σε γνωστό beach bar της Μυκόνου, όπου οι οι ελεγκτές διαπίστωσαν συνωστισμό και μη εφαρμογή των μέτρων για τον κορονοϊό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η χώρα κάνει μια τεράστια προσπάθεια να ανοίξει την οικονομία...
Γεωργιάδης για το beach bar στη Μύκονο: «Να πω α, μπράβο δεν πειράζει;»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στον ΣΚΑΪ για το πρόστιμο και το λουκέτο δύο μηνών που επιβλήθηκε σε γνωστό beach bar της Μυκόνου, όπου οι οι ελεγκτές διαπίστωσαν συνωστισμό και μη εφαρμογή των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η χώρα κάνει μια τεράστια προσπάθεια να ανοίξει την οικονομία αλλά πρέπει να τηρούν όλοι τους κανόνες καθώς αν θεωρήσουμε ότι ο ιός τελείωσε «αυτή είναι η συντομότερη οδός προς την απόλυτη καταστροφή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Την… πάτησε από το αδιαχώρητο γνωστό μπιτς μπαρ (vids)

Για το άνοιγμα των καταστημάτων είπε πως υπάρχουν κανόνες και έχουν προβλεφθεί ποινές. «Εγώ είμαι ο αρμόδιος υπουργός και διαπιστώνουμε ότι μια επιχείρηση αποφασίζει δημοσία θέα να μην τα τηρεί. Τι πρέπει να κάνω; Να πω ότι “α, μπράβο δεν πειράζει”», απάντησε στις επικρίσεις ότι το δίμηνο κλείσιμο του beach bar της Μυκόνου αποτελεί εξοντωτική ποινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμία: Νόμιζαν πως πήραν φωτιά, αλλά ήταν… Ολυμπιακοί! (vid)

Εξήγησε ότι έχουν γίνει πλήθος ελέγχων αλλά λουκέτο δεν έχει επιβληθεί σε καμία άλλη περίπτωση καθώς «δεν βρέθηκε σε κανένα άλλο σημείο τόση εξόφθαλμη παραβίαση των κανονισμών».

Το λουκέτο πρόσθεσε είναι το τελευταίο μέτρο και εξαρτάται από το μέγεθος της παραβίασης των κανόνων. «Εκεί ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο και προσέξτε, εμείς έχουμε απαγορεύσει τη χρήση του μπαρ. Εκεί ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, πάνω στο μπαρ. Ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας νόμος και καμιά απόφαση. Όταν κάποιος είναι τόσο πολύ προκλητικός, δεν καταλαβαίνω», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης για το beach bar στη Μύκονο: «Να πω α, μπράβο δεν πειράζει;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.