ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης: «Η κανονικότητα θα αργήσει πολύ να έρθει» (vid)

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα αργήσει πάρα πολύ καιρό να έρθει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλυσε το πως μπορεί να γίνει η άρση των περιοριστικών μέτρων, τονίζοντας πως η επιστροφή στην παλιά ζωή θα αργήσει πάρα πολύ καιρό να έρθει. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης: «Το “μαξιλαράκι” είναι 16...
Γεωργιάδης: «Η κανονικότητα θα αργήσει πολύ να έρθει» (vid)

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα αργήσει πάρα πολύ καιρό να έρθει.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλυσε το πως μπορεί να γίνει η άρση των περιοριστικών μέτρων, τονίζοντας πως η επιστροφή στην παλιά ζωή θα αργήσει πάρα πολύ καιρό να έρθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης: «Το “μαξιλαράκι” είναι 16 δις» (vid)

Μάλιστα, σημείωσε πως «θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αναπάντεχα γεγονότα», τονίζοντας ότι ζούμε σε μία περίεργη εποχή και δεν ξέρουμε τι μπορεί να ρθει.

«Δεν πρόκειται να επιστρέψουμε άμεσα στην παλιά μας ζωή, έως ότου βρεθεί το εμβόλιο και αποκτήσει ανοσία ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού. Και οι μάσκες θα είναι απαραίτητες και τα γάντια μίας χρήσης και τα αντισηπτικά και οι αποστάσεις. Γενικά θα τηρούμε κανόνες για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα» επεσήμανε σήμερα (22/4) το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνεντεύξεις του.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι θα πάμε βήμα – βήμα στη χαλάρωση και η πειθαρχία είναι απαραίτητη. «Επειδή ο ιός δρα αναπάντεχα δεν πρέπει να χαλαρώνουμε στον κεντρικό μας στόχο και εμείς, ως υπουργείο Ανάπτυξης, όταν μας υποδείξουν οι ειδικοί το χρονοδιάγραμμα χαλάρωσης των μέτρων αμέσως θα το εφαρμόσουμε», σημείωσε.

Για το πετρέλαιο θέρμανσης και αν η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για το σχετικό επίδομα , το οποίο λήγει τον Απρίλιο και να ωφεληθούν οι καταναλωτές από τις χαμηλές τιμές που διαμορφώνονται αυτή την περίοδο σε όλο τον κόσμο, ο υπουργός είπε ότι είναι μία σκέψη που εξετάζει η κυβέρνηση. Επίσης, σημείωσε ότι οι τιμές έχουν πέσει και στα πρατήρια ακολουθώντας τις διεθνείς τιμές, ενώ για τις τιμές σε είδη διατροφής είπε ότι, πράγματι, υπάρχουν κάποιες αυξήσεις εξαιτίας των μέτρων που λαμβάνοντας παγκόσμια στη μάχη κατά του κορονοϊού. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι καθημερινά είναι εκτεταμένοι οι έλεγχοι από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για να αποφεύγονται φαινόμενα αισχροκέρδειας, κάτι που πλέον δεν υπάρχει πουθενά, ζητώντας ωστόσο όποιος καταναλωτής εντοπίζει τέτοιο φαινόμενο να το καταγγέλλει άμεσα στο τηλεφωνικό κέντρο 1520. Μόνο χθες, όπως είπε, έγιναν 400 έλεγχοι.

Στη συνέχεια, ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει η παραγωγή μασκών για την προστασία από τον κορονοϊό.

Τέλος, σε ερώτηση για τα voucher και το θέμα που έχει ανοίξει, έκανε επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δημιουργήθηκαν από τους ίδιους ανθρώπους που χρησιμοποιούσε η προηγούμενη κυβέρνηση και ότι «το θράσος έχει και όρια, είμαι καλός μέχρι να με προκαλέσεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης: «Η κανονικότητα θα αργήσει πολύ να έρθει» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.