ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης: «Μπαίνουν στο 800άρι καλλιτέχνες, ξεναγοί, οικοδόμοι, ιεροψάλτες, ηθοποιοί» (vids)

Καλεσμένος σε εκπομπή του OPEN TV βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για το επίδομα των 800 ευρώ και ανακοίνωσε και τα υπόλοιπα επαγγέλματα που το δικαιούνται. Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης, τόνισε πως στο έκτακτο μέτρο βοήθειας που δημιούργησε η κυβέρνηση θα ενταχθούν κανονικά οι καλλιτέχνες, οι ξεναγοί, οι οικοδόμοι, οι ιεροψάλτες και οι...
Γεωργιάδης: «Μπαίνουν στο 800άρι καλλιτέχνες, ξεναγοί, οικοδόμοι, ιεροψάλτες, ηθοποιοί» (vids)

Καλεσμένος σε εκπομπή του OPEN TV βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για το επίδομα των 800 ευρώ και ανακοίνωσε και τα υπόλοιπα επαγγέλματα που το δικαιούνται.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης, τόνισε πως στο έκτακτο μέτρο βοήθειας που δημιούργησε η κυβέρνηση θα ενταχθούν κανονικά οι καλλιτέχνες, οι ξεναγοί, οι οικοδόμοι, οι ιεροψάλτες και οι ηθοποιοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 12/4: Κυριακή των Βαΐων με λιακάδα

Ακόμα ξεκαθάρισε και ανακοίνωσε πώς μαζί με αυτούς θα λάβουν το επίδομα και όσοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας προκειμένου να βοηθηθούν σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης: «Μπαίνουν στο 800άρι καλλιτέχνες, ξεναγοί, οικοδόμοι, ιεροψάλτες, ηθοποιοί» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.