ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης: «Σας έσωσα με τα μνημόνια, ανάψτε μου κεράκι» (vid)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τον κορονοϊό και τις δύσκολες στιγμές της οικονομίας που ενδεχομένως να έρθουν, σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Ας κάνουμε το σταυρό μας, να ανάψουμε και ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια και σωθήκαμε». Νέα δήλωση, η οποία θα σηκώσει πολύ συζήτηση έκανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε...
Γεωργιάδης: «Σας έσωσα με τα μνημόνια, ανάψτε μου κεράκι» (vid)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τον κορονοϊό και τις δύσκολες στιγμές της οικονομίας που ενδεχομένως να έρθουν, σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Ας κάνουμε το σταυρό μας, να ανάψουμε και ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια και σωθήκαμε».

Νέα δήλωση, η οποία θα σηκώσει πολύ συζήτηση έκανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί αλλά και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο eurogroup σχετικά με την οικονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης: «Τι να την κάνει τη ρευστότητα ο κόσμος; Να γίνει 300 κιλά;» (vid)

Μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τη στάση και της Γερμανίας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα τόνισε πως: «Αν δεν ήμασταν στην Ευρώπη, σκεφτείτε τι θα γινόταν τώρα. Ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας και ας ανάψουμε ένα κεράκι όταν ανοίξουν οι εκκλησίες σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια, ενάντια στο λαικισμό που επικράτησε στην Ελλάδα. Σώζεται ο ελληνικός λαός γιατί μείναμε στην Ευρώπη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 15:50:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης: «Σας έσωσα με τα μνημόνια, ανάψτε μου κεράκι» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.