ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης: «Σκέψη για μείωση ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δέχονται μείωση ενοικίου» (vids)

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που αναφέρθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό και τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τόνισε πως εξετάζεται από την κυβέρνηση η μείωση του ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες ακινήτων που δέχονται μείωση ενοικίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καστοριά: Αρκούδες έκαναν βόλτα στην άδεια...
Γεωργιάδης: «Σκέψη για μείωση ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δέχονται μείωση ενοικίου» (vids)

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που αναφέρθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό και τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τόνισε πως εξετάζεται από την κυβέρνηση η μείωση του ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες ακινήτων που δέχονται μείωση ενοικίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καστοριά: Αρκούδες έκαναν βόλτα στην άδεια πόλη (vid)

Αυτό θα αγγίζει το 25%, με την έννοια της κυβέρνησης να είναι να μην πλήττονται σε μεγάλο βαθμό οι ιδιοκτήτες που δέχονται τη μείωση για να βοηθήσουν τους ενοικιαστές.

Ακόμα θέλεις να σημειώσει, ότι η άδεια ειδικού σκοπού θα πρέπει να δίνεται και στον ιδιωτικό τομέα, κάτι που θα συμπεριληφθεί και στην εισήγησή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης: «Σκέψη για μείωση ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δέχονται μείωση ενοικίου» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.