ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης: «Θα υπάρξει εισήγηση για άνοιγμα εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής»

Για εισήγηση του για άνοιγμα εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Γεωργιάδης: «Θα υπάρξει εισήγηση για άνοιγμα εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής»

Για εισήγηση του για άνοιγμα εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: Μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου σειρά φαίνεται πως παίρνουν τα εμπορικά κέντρα, τα φροντιστήρια και τα κέντρα αισθητικής καθώς ο Υπουργός Ανάπτυξης τόνισε σε δηλώσεις του πως θα εισηγηθεί το άνοιγμα τους!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στο κανάλι του Αντ1 και σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί ενώ διευκρίνισε πως η εισήγηση αυτή θα γίνει εφόσον επιβεβαιωθεί η πτωτική τάση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των Λυκείων, επεσήμανε πως απαραίτητη προϋπόθεση για να επιστρέψουν οι μαθητές στα θρανία ήταν η χρήση των self tests που κρίνεται ως επιτυχημένη… κάτι το οποίο τόνισε και ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την ίδια στιγμή προανήγγειλε πως τα συγκεκριμένα tests θα χρησιμοποιηθούν στο κοντινό μέλλον και στο λιανεμπόριο με σκοπό την καλύτερη πρόληψη κατά του κορονοϊόυ.. ενώ επισήμανε πως ως Υπουργός Ανάπτυξης, υποστηρίζει το αίτημα του εμπορικού κόσμου για άνοιγμα των καταστημάτων χωρίς ραντεβού.

Ερωτηθείς σχετικά με το επικείμενο άνοιγμα του τουρισμού στα μέσα Μαΐου, είπε πως «μπορεί να ανοίξει ο τουρισμός χωρίς να ανοίξει η εστίαση», παρά το γεγονός ότι ο συνδυασμός θα ήταν πολύ καλύτερος. Σχετικά με τις μετακινήσεις όσων έχουν εμβολιαστεί, ανέφερε πως εάν ισχύσει το λεγόμενο “πράσινο διαβατήριο” για τους τουρίστες, θα εξεταστεί η εναρμόνιση του μέτρου και για τους εμβολιασμένους στην Ελλάδα. «Καλώ τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Αυτό είναι το μείζον τώρα», υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφορικά με το τι θα γίνει το Πάσχα, είπε πως «θα δούμε τις επόμενες ημέρες», συμπληρώνοντας πως «δεν κάνουμε μακροχρόνιες προβλέψεις εν μέσω κορονοϊού». Κατηγορηματικός ήταν όσον αφορά στην Επιτροπή ότι «κανείς δεν υπονοεί πως έχει άλλα κίνητρα» και σημειώνοντας πως «δεν πρέπει να κάνουμε τα μέλη της Επιτροπής αντικείμενο του πολιτικού παιχνιδιού». Ειδικότερα για τη διαφωνία Τσιόδρα σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, επανάλαβε πως του έχει εμπιστοσύνη και προσέθεσε πως «το μόνο άγχος του είναι να μην θρηνήσουμε περισσότερες ανθρώπινες ζωές».

Τέλος, ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε πως πιστεύει ότι «είμαστε στο τέλος αυτής της διαδρομής» και ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να μην μας παρασύρει η κούραση σε λάθος ενέργειες και τα τινάξουμε όλα στον αέρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης: «Θα υπάρξει εισήγηση για άνοιγμα εμπορικών κέντρων, φροντιστηρίων και κέντρων αισθητικής»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.