Γεωργούντζος: «Είδα άνθρωπο να πεθαίνει από κορονοϊό»


Γεωργία Τσιαρλή

Γεωργούντζος: «Είδα άνθρωπο να πεθαίνει από κορονοϊό»


Ο Σωτήρης Γεωργούντζος μίλησε για τη μάχη που εξακολουθεί να δίνει στο νοσοκομείο του Ρίο με τον κορονοϊό.

Ο δημοφιλής αθλητικογράφος της Μεσσηνίας συνδέθηκε μέσω Skype με το «Live News» του Νίκο Ευαγγελάτο και μεταξύ άλλων απόκαλυψε ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο του Ρίο είδε ασθενή να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του.

«Μέχρι την Παρασκευή δεν είχε βελτιωθεί η αναπνοή μου, ήθελα πιο πολύ οξυγόνο, με πήγαν στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Εκεί που είχα πάει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας δίπλα ήταν η ΜΕΘ και είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει, μπροστά μου, με συγκλόνισε, τα ‘χασα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τις 16.000 οι θάνατοι και πάει για «μαύρη» πρωτιά (vids)

Η κατάστασή του ίδιου χαρακτηρίστηκε πολύ σοβαρή, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς ανήκει στο 5% των πιο δύσκολων περιπτώσεων του κορονοϊού.

«Ήμουν και 15 μέρες μόνος στο σπίτι γιατί έβλεπα ότι είχα πυρετό. Σε μένα τα συμπτώματα ήταν οξέα από την αρχή. Είχα 38,5 με 39 πυρετό από την πρώτη μέρα αλλά δεν μπορούσα να προσεγγίσω νοσοκομείο για να κάνω το τεστ», είπε ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο οποίος τώρα είναι πολύ καλύτερα και αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να μπει σε καραντίνα στο σπίτι. «Είμαι καλά δεν έχω καθόλου πυρετό, η αναπνοή μου πάει πάρα πολύ καλά και αύριο θα φύγω.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στο προσωπικό των νοσοκομείων μας που κάνουν με αυταπάρνηση και χαμόγελο τη δουλειά τους», σημείωσε ο ίδιος, ο οποίος τις ημέρες της περιπέτειας του έχει χάσει αρκετά κιλά και ταλαιπωρηθεί πολύ. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και δεν με αναγνώριζα».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras