ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γερμανού και Ανδριανού «καταπέλτες» κατά Βάνα Μπάρμπα για τη στήριξη σε Φιλιππίδη

Προ ολίγων ημερών η Βάνα Μπάρμπα στήριξε δημοσίως τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμουλη και η Άννα Ανδριανού πήρε θέση εναντίον της! Συγκεκριμένα η Άννα Ανδριανού μίλησε το Σάββατο, στην εκπομπή που κάνει η Ναταλία Γερμανού στον Alpha και ανάμεσα στα άλλα που είπε αναφέρθηκε στη Βάνα Μπάρμπα, με αφορμή τα όσα είπε υπέρ του...
Γερμανού και Ανδριανού «καταπέλτες» κατά Βάνα Μπάρμπα για τη στήριξη σε Φιλιππίδη

Προ ολίγων ημερών η Βάνα Μπάρμπα στήριξε δημοσίως τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμουλη και η Άννα Ανδριανού πήρε θέση εναντίον της!

Συγκεκριμένα η Άννα Ανδριανού μίλησε το Σάββατο, στην εκπομπή που κάνει η Ναταλία Γερμανού στον Alpha και ανάμεσα στα άλλα που είπε αναφέρθηκε στη Βάνα Μπάρμπα, με αφορμή τα όσα είπε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Βάνα Μπάρμπα και στην οποία υποστήριζε με θέρμη τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Άννα Ανδριανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακριβώς επειδή η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί ακόμα, το να βγει κανείς και να κάνει είτε τον μάρτυρα υπεράσπισης είτε τον μάρτυρα κατηγορίας αυτή τη στιγμή είναι εντελώς αδόκιμο. Δεν έχει κανένα νόημα. Από την άλλη υπάρχει το εξής θέμα. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος, πολύ λαμπερός, πολύ φωτεινός στη δουλειά του και πάρα πολύ σκοτεινός στην προσωπική του ζωή. Αυτά συμβαίνουν και ιδιαίτερα στον χώρο μας, για πάρα πολλά χρόνια, επειδή είναι ένα επάγγελμα που έχει αίγλη και λάμψη, άνθρωποι που έχουν επαγγελματικά μια εξουσία απέναντι σε άλλους εργαζόμενους αν έχουν τα όποια προβλήματα με τον εαυτό τους και είναι διαταραγμένοι, κάνουν κατάχρηση αυτής της εξουσίας».

«Μου φαίνεται περίεργη μια τόσο παθιασμένη και ένθερμη υπεράσπιση ενός ανθρώπου με τον οποίο ήπιε έναν καφέ» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. «Δεν ξέρω γιατί το κάνει και δεν αποκλείεται, αν θαυμάζεις και εκτιμάς έναν άνθρωπο για χρόνια, δεν θέλω να την κατηγορήσω, μπορεί αυτό να σε κάνει πραγματικά να μην θέλεις με τίποτα να πιστέψεις ότι έχουν συμβεί όλα αυτά».

«Ακούγοντας τη συνέντευξη μου φάνηκε μια άσκοπη προσπάθειας υπεράσπισης κάποιου. Μου φάνηκε πολύ άσκοπο και αδόκιμο».

Γερμανού για τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα: «Νιώθουμε τεράστια αμηχανία…»

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η τοποθέτηση που έκανε επί του θέματος η Ναταλία Γερμανού: «Νιώθουμε τεράστια αμηχανία και απέναντί σας και εμείς σαν ομάδα. Το συζητούσαμε και χτες στη σύσκεψη, τέθηκε ένα ζήτημα και άλλοι λέγαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου αλλά τελικά αποφασίσαμε να ασχοληθούμε. Ο Αντώνης Σρόιτερ υποκειμενικά πιστεύω το χειρίστηκε σωστά χωρίς να ξεχνά ότι φιλοξενεί τη Βάνα Μπάρμπα παρ΄όλα αυτά ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί κάθετα μαζί της. Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα που σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του εφόσον του δίνεται βήμα. Αυτό έκανε και η Βάνα Μπάρμπα. Δεν συμφωνεί κανείς μας μαζί της» είπε.

Δείτε παρακάτω όσα είπαν Ανδριανού και Γερμανού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γερμανού και Ανδριανού «καταπέλτες» κατά Βάνα Μπάρμπα για τη στήριξη σε Φιλιππίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.