ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για 8 αδικήματα παραπέμπεται ο Παπαγγελόπουλος

Για 8 αδικήματα θα παραπεμφθεί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, όπως έγινε γνωστό από την πλειοψηφία της εξεταστικής επιτροπής της. Η ΝΔ ζητεί την άσκηση δίωξης κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης για την υπόθεση Novartis, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα, που παρουσιάζεται εντός ολίγου στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, από τη Νέα Δημοκρατία προτείνεται η παραπομπή...
Για 8 αδικήματα παραπέμπεται ο Παπαγγελόπουλος

Για 8 αδικήματα θα παραπεμφθεί ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, όπως έγινε γνωστό από την πλειοψηφία της εξεταστικής επιτροπής της.

Η ΝΔ ζητεί την άσκηση δίωξης κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης για την υπόθεση Novartis, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα, που παρουσιάζεται εντός ολίγου στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, από τη Νέα Δημοκρατία προτείνεται η παραπομπή του Παπαγγελόπουλου για:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίκαλα: Μόλις 16 ετών η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή!

Ηθική αυτουργία σε κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (239ΠΚ)

Ηθική αυτουργία σε πλημμεληματική κατάχρηση εξουσίας (239ΠΚ)

Ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος (259 ΠΚ)

Παράβαση καθήκοντος (259 ΠΚ) σε: α. Τουλουπάκη, β. Ράικου, γ. Αθανασίου, δ. Τσατάνη.

Απόπειρα εκβίασης (385ΠΚ)

Δωροληψία κρατικού αξιωματούχου (159ΠΚ)

Δωροληψία υπαλλήλου (235)

Εγκληματική οργάνωση συμμορία (187ΠΚ)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για 8 αδικήματα παραπέμπεται ο Παπαγγελόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.