ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ένα αίτημα φιλίας στο Facebook έγινε η επίθεση με το βιτριόλι!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα έκανε η Μίνα Καραμήτρου για το OPEN, φέρνοντας περισσότερες λεπτομέρειες στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει, το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι η ερωτική αντιζηλία της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα. Μάλιστα τονίζεται ότι ο λόγος της επίθεσης είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook, αφού...
Για ένα αίτημα φιλίας στο Facebook έγινε η επίθεση με το βιτριόλι!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα έκανε η Μίνα Καραμήτρου για το OPEN, φέρνοντας περισσότερες λεπτομέρειες στην επιφάνεια.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει, το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι η ερωτική αντιζηλία της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα.

Μάλιστα τονίζεται ότι ο λόγος της επίθεσης είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook, αφού η 35χρονη υποπτευόταν ότι ο σύντροφός της έχει σχέση με το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρυφά πάρτι σε βίλες: Πώς κλείνονται τα «ραντεβού»

Πρόκειται για μία ιδιωτική υπάλληλο που εργαζόταν στην Καλλιθέα, σε κοντινή μάλιστα απόσταση από την εργασία της 33χρονης.

Μάλιστα αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν έχουν πλέον καμία αμφιβολία ότι αυτή είναι η δράστιδα, αφού στην κατοχή της βρέθηκε η περούκα που φορούσε κατά τη διάρκεια της επίθεσης αλλά και η τηλεκάρτα που ειδοποίησε το ταξί.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στο διαμέρισμα της 35χρονης, προκειμένου να δρουν και τα υπόλοιπα στοιχεία και να κλείσουν την υπόθεση. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η γυναίκα αυτή, δεν βρισκόταν στον αρχικό κύκλο των υπόπτων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για ένα αίτημα φιλίας στο Facebook έγινε η επίθεση με το βιτριόλι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.