Για την Ραχήλ Μακρή ο κορονοϊός είναι «μουφοϊός»!

Η Ραχήλ Μακρή υποστηρίζει πως ο covid-19 είναι ένας... μουφοϊός και οι κλειστές εκκλησίες είναι ένα σχέδιο για τη δίωξη του Χριστού και της Ορθοδοξίας!

Η Ραχήλ Μακρή υποστηρίζει πως ο covid-19 είναι ένας… μουφοϊός και οι κλειστές εκκλησίες είναι ένα σχέδιο για τη δίωξη του Χριστού και της Ορθοδοξίας!

Με απανωτά ποσταρίσματα στον λογαριασμό της στο Facebook η πρώην βουλευτής δε σταματάει να αναφέρει τη γνώμη της για τον κορονοϊό που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 67 Έλληνες και χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Η Ελλάδα στον παγκόσμιο «χάρτη» – Ποια η θέση της σε κρούσματα, τεστ και θανάτους

«Εγώ θα κοινωνήσω γιατί είμαι Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη και κανείς δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει! Γιατί αντιλαμβάνομαι πως αυτό το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικού του Χάρβαρντ του Ροκφέλερ εκτελεί σχέδιο και εντολές δίωξης του Χριστού και της ορθοδοξίας», γράφει χαρακτηριστικά.

«Άλλη μια δίωξη από την δικτατορία σε βάρος μου από την κυβέρνηση Κούλη. Προσθέστε και αυτή τώρα γιατί θα κοινωνήσω. Αδέλφια επιτέλους παρενέβη εισαγγελέας και όχι δεν είναι για τον προπηλακισμό μου από ομάδες αναρχικών σε δημοτικό συμβούλιο. Για την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία μου. Όχι δεν είναι για να συλλάβει στην Καβάλα και τη Ραφήνα αυτούς που παράνομα μεταφέρουν παράνομους εν μέσω πανδημίας και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας. Ο εισαγγελέας δεν έκανε παρέμβαση για την παραβίαση ατομικών ελευθεριών. Έκανε όμως σήμερα για μένα», ανέφερε σε ένα άλλο ποστάρισμά της.