ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννάκης: «Να δώσουμε μια μεγάλη ασίστ, να δώσουμε αίμα»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το «Ζήσε Αθλητικά» και έκανε κάλεσμα για την πιο σημαντική ασίστ.  Να βγούμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα. Χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρει στο μήνυμα του: «Κάποτε μας δώσατε δύναμη να νικήσουμε μεγάλους αντιπάλους. Τώρα ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους γιατρούς...
Γιαννάκης: «Να δώσουμε μια μεγάλη ασίστ, να δώσουμε αίμα»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το «Ζήσε Αθλητικά» και έκανε κάλεσμα για την πιο σημαντική ασίστ. 

Να βγούμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα. Χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρει στο μήνυμα του: «Κάποτε μας δώσατε δύναμη να νικήσουμε μεγάλους αντιπάλους. Τώρα ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους γιατρούς μας και τους νοσηλευτές μας μένοντας στο σπίτι. Έτσι δείχνουμε την αγάπη μας. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Αν χρειαστεί να βγούμε έξω, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε μια μεγάλη ασίστ. Μια ασίστ, που είναι ιδιαίτερη. Να δώσουμε αίμα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννάκης: «Να δώσουμε μια μεγάλη ασίστ, να δώσουμε αίμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.