ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννάκος για VIP ΜΕΘ: «Το Σύστημα διαπράττει αδικήματα και πρέπει η Εισαγγελία να τα ερευνήσει»

Σε καταγγελίες για τις ΜΕΘ προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Γιαννάκος για VIP ΜΕΘ: «Το Σύστημα διαπράττει αδικήματα και πρέπει η Εισαγγελία να τα ερευνήσει»

Απίστευτες καταγγελίες έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στους δημοσιογράφους για τις ΜΕΘ και την κατάσταση που επικρατεί.

Συγκεκριμένα, μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα για τα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία, στα οποία υπάρχουν ασθενείς που έχουν διασωληνωθεί εκτός της ΜΕΘ.

Τόνισε ακόμα ότι το σύστημα που έχει φτιάξει το σύστημα Υγείας, στο οποίο επιλέγονται ασθενείς, διαπράττει σοβαρά αδικήματα.

Μάλιστα, όλα αυτά τα δήλωσε μετά από τις άλλες σοβαρές καταγγελίες που έκανε ο Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχουν νοσοκομεία με κλειστές ΜΕΘ.

Ο λόγος; Για να τις διαθέσουν σε VIP ασθενείς αν και εφόσον χρειαστούν, ενώ πολλοί πολίτες χάνουν τη ζωή τους και τους έχουν και κανονικούς θαλάμους.

«Βγαίνουν γιατροί και καταγγέλλουν επιλογές σε ΜΕΘ με ηλικιακά κριτήρια και αντί να ερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες που υπάρχουν, εγκαλούνται για διασπορά ψευδών ειδήσεων η ΠΟΕΔΗΝ και οι γιατροί που κάνουν τις καταγγελίες.

Το Σύστημα πρέπει να εξασφαλίζει ΜΕΘ σε όλους τους διασωληνωμένους ασθενείς. Από την στιγμή που δεν το πράττει, το Σύστημα διαπράττει αδικήματα και πρέπει η Εισαγγελία να τα ερευνήσει. Γι’ αυτό και εμείς την Δευτέρα (13/12) θα καταθέσουμε αναφορά στον Εισαγγελέα και ελπίζουμε να μη ξεχαστεί το ζήτημα και να διερευνηθούν οι όποιες ευθύνες», ήταν τα λόγια του.

Ίσως να είμαστε η μοναδική χωρα στο κόσμο που Πρόεδρος εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία κάνει καταγγελίες για επιλογή ασθενών και αντί να διαταχθεί άμεσα έρευνα για τα λεγόμενα του ωστε να διαπιστωθεί τι ισχύει και τι όχι… το αποτέλεσμα είναι τσιρίδες και μαχαιρώματα στα τηλεοπτικά παράθυρα…

Δείτε τα όσα είπε στους δημοσιογράφους, από την κάμερα του Open!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννάκος για VIP ΜΕΘ: «Το Σύστημα διαπράττει αδικήματα και πρέπει η Εισαγγελία να τα ερευνήσει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.