Γιάννενα: Απίστευτη διάσωση μετά από τροχαίο, κρατούσαν με τα χέρια αυτοκίνητο στο χείλος του γκρεμού για να σώσουν μια γυναίκα!

Γιάννενα: Απίστευτη διάσωση μετά από τροχαίο, κρατούσαν με τα χέρια αυτοκίνητο στο χείλος του γκρεμού για να σώσουν μια γυναίκα!

Ούτε σε… ταινία δεν συμβαίνει αυτή τη διάσωση που έγινε στα Γιάννενα, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να σώσουν γυναίκα από πτώση σε γκρεμό η οποία είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της!

Στην περιοχή Αμπελάκια πάνω από το αεροδρόμιο της πόλης, άγνωστο πώς όχημα μιας οδηγού βγήκε εκτός πορείας παίρνοντας κλίση και κινδυνεύοντας να καταλήξει σε παρακείμενο γκρεμό.

Η οδηγός παράμεινε ψύχραιμη και κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο δια ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε πρώτη φάση οι αστυνομικοί συγκράτησαν για 5-10 λεπτά το όχημα με τα χέρια τους(!) ενώ παράλληλα μιλούσαν στην οδηγό ώστε να τη βοηθήσουν ψυχολογικά.

Με τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί (το αυτοκίνητο είχε λάβει επικίνδυνη κλίση) στην περίπτωση που προσπαθούσαν να βγάλουν τη γυναίκα από το αμάξι, θα μπορούσε να είχε φύγει στον γκρεμό!

Έτσι ζήτησαν τη βοήθεια ενός ιδιοκτήτη φορτηγού που βρίσκονταν κοντά στο σημείο ζητώντας του να σταθμεύσει κόντρα στο ΙΧ ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν την οδηγό με ασφάλεια.

Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού έσπευσε άμεσα στο σημείο και στάθμευσε το βαρύ όχημα με την καρότσα του κόντρα στο ΙΧ ώστε να το στηρίξει και να μην κυλήσει (φωτογραφία). Κατόπιν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ με ασφάλεια απεγκλώβισαν τη γυναίκα δίνοντας έτσι τέλος στην περιπέτειά της.

Τέλος για την άμεση και πολύτιμη συνδρομή τους, η γυναίκα ευχαρίστησε απο καρδιάς τόσο τους αστυνομικούς όσο και τον οδηγό του φορτηγού.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο