ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννενα: Κρατούσαν με τα χέρια αυτοκίνητο στο χείλος του γκρεμού

Γιάννενα: Απίστευτη διάσωση μετά από τροχαίο, κρατούσαν με τα χέρια αυτοκίνητο στο χείλος του γκρεμού για να σώσουν μια γυναίκα!
Γιάννενα: Κρατούσαν με τα χέρια αυτοκίνητο στο χείλος του γκρεμού

Ούτε σε… ταινία δεν συμβαίνει αυτή τη διάσωση που έγινε στα Γιάννενα, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να σώσουν γυναίκα από πτώση σε γκρεμό η οποία είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της!

Στην περιοχή Αμπελάκια πάνω από το αεροδρόμιο της πόλης, άγνωστο πώς όχημα μιας οδηγού βγήκε εκτός πορείας παίρνοντας κλίση και κινδυνεύοντας να καταλήξει σε παρακείμενο γκρεμό.

Η οδηγός παράμεινε ψύχραιμη και κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο δια ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε πρώτη φάση οι αστυνομικοί συγκράτησαν για 5-10 λεπτά το όχημα με τα χέρια τους(!) ενώ παράλληλα μιλούσαν στην οδηγό ώστε να τη βοηθήσουν ψυχολογικά.

Με τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί (το αυτοκίνητο είχε λάβει επικίνδυνη κλίση) στην περίπτωση που προσπαθούσαν να βγάλουν τη γυναίκα από το αμάξι, θα μπορούσε να είχε φύγει στον γκρεμό!

Έτσι ζήτησαν τη βοήθεια ενός ιδιοκτήτη φορτηγού που βρίσκονταν κοντά στο σημείο ζητώντας του να σταθμεύσει κόντρα στο ΙΧ ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν την οδηγό με ασφάλεια.

Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού έσπευσε άμεσα στο σημείο και στάθμευσε το βαρύ όχημα με την καρότσα του κόντρα στο ΙΧ ώστε να το στηρίξει και να μην κυλήσει (φωτογραφία). Κατόπιν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ με ασφάλεια απεγκλώβισαν τη γυναίκα δίνοντας έτσι τέλος στην περιπέτειά της.

Τέλος για την άμεση και πολύτιμη συνδρομή τους, η γυναίκα ευχαρίστησε απο καρδιάς τόσο τους αστυνομικούς όσο και τον οδηγό του φορτηγού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννενα: Κρατούσαν με τα χέρια αυτοκίνητο στο χείλος του γκρεμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.