ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννενα: Ζευγάρι έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας και σκοτώθηκε

Τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στα Γιάννενα, με ζευγάρι να πέφτει από μπαλκόνι πολυκατοικίας.  Άγνωστες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκαν στον θάνατο ένας 52χρονος και μία 43χρονη, στην οδό Γυναικών Πίνδου στα Γιάννινα. Οι δύο βρέθηκαν νεκροί στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας από ηλικιωμένο ένοικο, σήμερα, περίπου στις εννέα το πρωί....
Γιάννενα: Ζευγάρι έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας και σκοτώθηκε

Τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στα Γιάννενα, με ζευγάρι να πέφτει από μπαλκόνι πολυκατοικίας. 

Άγνωστες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκαν στον θάνατο ένας 52χρονος και μία 43χρονη, στην οδό Γυναικών Πίνδου στα Γιάννινα.

Οι δύο βρέθηκαν νεκροί στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας από ηλικιωμένο ένοικο, σήμερα, περίπου στις εννέα το πρωί.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με την εμπλοκή τρίτου ατόμου και αναμένει τα αποτελέσματα από την έκθεση του ιατροδικαστή που ίσως ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι τα δύο άτομα έπεσαν στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο όπου διέμενε η 43χρονη. Κατά πληροφορίες είχε μετακομίσει σχετικά πρόσφατα στην περιοχή.

Η πτώση φαίνεται ότι σημειώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας, χωρίς ωστόσο να γίνει άμεσα αντιληπτή τόσο λόγω της ώρας όσο και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να φωτίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση.

Πηγή: epiruspost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αργυρούπολη: Μαχαίρωσαν 17χρονο, χτύπησαν βάναυσα 15χρονο – Δύο συλλήψεις ανηλίκων!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννενα: Ζευγάρι έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας και σκοτώθηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.