ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Οικονόμου: Ωμός εκβιασμός και προς εμβολιασμένους – «Θα χάσουν τα προνόμια τους» όσοι δεν κάνουν 3η δόση!

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Γιάννης Οικονόμου «απείλησε» με απώλεια των «προνομίων» όσους δικαιούχους της 3ης δόσης δεν την κάνουν ως τις 31/1!
Γιάννης Οικονόμου: Ωμός εκβιασμός και προς εμβολιασμένους – «Θα χάσουν τα προνόμια τους» όσοι δεν κάνουν 3η δόση!

Αδίστακτη παραμένει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προς τον συνεχιζόμενο εκβιασμό των πολιτών, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, εφαρμόζεται με την ίδια ωμότητα και σε εμβολιασμένους πολίτες.

Ενώ οι εμβολιασμένοι ακολούθησαν κατά γράμμα τις προτροπές της κυβέρνησης που υποσχόταν έξοδο από το τούνελ της πανδημίας, ακούνε σήμερα τον κ. Οικονόμου να τους απειλεί (!) πως αν δεν κάνουν την τρίτη δόση όσοι υποχρεούνται, θα αντιμετωπίζονται ως ανεμβολίαστοι! «Ανεμβολίαστοι όσοι δεν την έχουν κάνει έως τις 31/01» είπε χωρίς ίχνος πολιτικής τσίπας ο κ. Οικονόμου!

Γιάννης Οικονόμου: Κάντε την τρίτη δόση για να κρατήσετε τα… «προνόμια»!

«Από την 1η Φεβρουαρίου δεν θα θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι όσοι δεν έχουν κάνει την αναμνηστική δόση και έχουν περάσει 7 μήνες από την δεύτερη δόση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χρησιμοποιώντας την πατροπαράδοτη (επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη) συνταγή εκβιασμού. Και μάλιστα δεν δίστασε στη συνέχεια να υπενθυμίσει τα (κυβερνητικά) «προνόμια» που θα χάσουν όσοι δεν κάνουν την ενισχυτική δόση:

«Μας προβληματίζει το γεγονός πως πάνω από 800.000 πολίτες δεν έχουν κάνει ακόμη την τρίτη δόση ενώ είναι δικαιούχοι. Μας προβληματίζει όχι μόνο για να συνεχίσουν να έχουν τα προνόμια των εμβολιασμένων, άλλα για να έχουν κάλυψη απέναντι στην Όμικρον. Εκτός αυτού και ο αριθμός των θανάτων μας απασχολεί», είπε ο κ. Οικονόμου.

Πραγματικά, χάνει κανείς τα λόγια του μπροστά στη συλλογιστική που προβάλλει η κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπαθεί να πείσει πολίτες να κάνουν την τρίτη δόση και σαν πρώτο επιχείρημα φέρνει τον «μπαμπούλα» της απώλειας των ψευδοπρονομίων (που ισοπεδώνουν την ισονομία και την ισοπολιτεία που ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα), δεύτερο επιχείρημα έρχεται η ασφάλεια της υγείας τους (!) και τρίτο και καταϊδρωμένο ο αριθμός των θανάτων!

Τη στιγμή που άλλες χώρες χαλαρώνουν σταδιακά τα μέτρα και με την επικράτηση της Όμικρον βλέπουν λιγότερους λόγους για υποχρεωτικότητες, η ελληνική κυβέρνηση μοιράζει ακόμα… «προνόμια» και χωρίζει πολίτες σε δικαιούχους βασικών δικαιωμάτων και μη δικαιούχους!

Ο απολυταρχισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη μάλιστα στρέφεται (και) κατά των εμβολιασμένων, αντί να τους ζητηθεί ταπεινά συγγνώμη που εξαπατήθηκαν από πολιτικούς και ειδικούς που τους υπόσχονταν «ελευθερία» και επίτευξη τείχους ανοσίας!

Αυτή η εμμονική διάθεση για απειλές και τιμωρίες, δείχνει πως στη κυβέρνηση υπάρχει ακόμα μεγάλη όρεξη για να παραταθούν (και να ξεχειλωθούν) τα απολυταρχικά μέτρα, για να εξυπηρετηθεί όσο περισσότερο γίνεται το ξεστοκάρισμα των σκευασμάτων των «Big Pharma» άλλα και να παραμείνουν σε εφαρμογή οι «ασκήσεις» απόλυτου ελέγχου των πολιτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Οικονόμου: Ωμός εκβιασμός και προς εμβολιασμένους – «Θα χάσουν τα προνόμια τους» όσοι δεν κάνουν 3η δόση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.