ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν είχα να αγοράσω ούτε ψωμί»

Ο ηθοποιός σε μια συγκλονιστική συνέντευξή μίλησε για τις οικονομικές δυσχέρειες που έχει βιώσει στο παρελθόν
Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν είχα να αγοράσω ούτε ψωμί»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Γιάννης Καπετάνιος, ο οποίος αποκάλυψε πόσο δύσκολα έχει περάσει οικονομικά στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του, μίλησε για τις οικονομικές δυσχέρειες που έχει βιώσει στο παρελθόν, οι οποίες τον ανάγκασαν να υπομείνει την πείνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:«Μετάβαση Β5 σε Τελετή. Ο Χριστός μας κηδεύεται!»

«Έχω εκπαιδευτεί στην πείνα, υπήρχαν εβδομάδες τότε που ήμουν στο Θέατρο Τέχνης που δεν είχα ούτε ψωμί να αγοράσω κι έτρωγα σύκα που είχα φέρει από το χωριό, μαζί με νερό. Έτσι φούσκωνα και… εντάξει, ξεχνούσα την πείνα μου. Θυμάμαι μια φορά, πεινούσα πολύ, ήμουν στο Θέατρο Τέχνης κι έτρωγε ο Τάκης Παπαματθαίου σουβλάκι και μου είπε: “Θέλεις να σε κεράσω;”… Εγώ ντρεπόμουν και δεν ήθελα να με κεράσει, τότε του απάντησα: “Όχι, έχω φάει”… Κι είχα να φάω δύο μέρες.

Δεν ξεχνιούνται αυτά. Οι καινούργιοι ηθοποιοί έχουν μάθει στην καλοπέραση, εμείς είμαστε παλιά γενιά, πλέον. Έχουμε μπει σε άλλη κλίμακα και… παράγραφο», είπε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη νέα καθημερινότητα που έχει επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού στις ζωές μας.

Γιάννης Καπετάνιος: «Ανακάλυψα νέες γωνιές στο σπίτι»

Όσο για το πώς περνάει τον χρόνο του μέσα στο σπίτι λέει: «Τι να κάνεις μέσα στο σπίτι; Κάποια στιγμή εξαντλούνται όλα. Θα δεις τηλεόραση, θα διαβάσεις, θα μαγειρέψεις, θα ξεσκονίσεις, θα σφουγγαρίσεις. Όλες οι γωνίες που ήταν άγνωστες για μένα, λόγω των πολλαπλών ασχολιών μου. Θα σου πω ότι βρήκα γωνίες μέσα στο σπίτι που δεν πρέπει να τις είχα πειράξει ποτέ με σφουγγάρι και ξεσκονόπανο, πρέπει να είναι 2 δεκαετιών, από το 2002, που έχει χτιστεί το σπίτι. Είχα γωνίες στο σπίτι που δεν πέρναγα ποτέ, δεν πέρναγε το σφουγγαρόπανο , η σκούπα, δεν τους έδινα πολλή σημασία. Τώρα ήρθε η ώρα του. Ήρθε η ώρα της λεπτομέρειας. Όχι μόνο για το ξεσκόνισμα, αλλά και για τους εαυτούς μας, της βαθιάς περισυλλογής».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν είχα να αγοράσω ούτε ψωμί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.