ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Κλεισούρας: «Έφυγε» ο θρυλικός μπάρμαν της Μυκόνου

Όλη η Μύκονος αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κλεισούρα, τον θρυλικό Marquise, τον ανεπανάληπτο barman και «ψυχή» μαγαζιών που έγραψαν ιστορία στο νησί των ανέμων. Η εξόδιος ακολουθία την περασμένη Τετάρτη στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών παρέπεμπε σε βουβό «πάρτι» με όλους τους αγαπημένους φίλους του -από τη Χρύσα Φιλιππή, τη Βανέσα Ζουγανέλη και την τελευταία πιστή συνεργάτη...
Γιάννης Κλεισούρας: «Έφυγε» ο θρυλικός μπάρμαν της Μυκόνου

Όλη η Μύκονος αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κλεισούρα, τον θρυλικό Marquise, τον ανεπανάληπτο barman και «ψυχή» μαγαζιών που έγραψαν ιστορία στο νησί των ανέμων.

Η εξόδιος ακολουθία την περασμένη Τετάρτη στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών παρέπεμπε σε βουβό «πάρτι» με όλους τους αγαπημένους φίλους του -από τη Χρύσα Φιλιππή, τη Βανέσα Ζουγανέλη και την τελευταία πιστή συνεργάτη του Σοφία μέχρι τον φωτογράφο Λάκη Γιακουμή και τον Τάκη Θεοδωρόπουλο- να τον αποχαιρετούν καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Μετά τις σπουδές του στην Ακαδημία Γραφικών Τεχνών στο Μόναχο, προσγειώθηκε στη Μύκονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η στιγμή που αστυνομικοί μπαίνουν σε καφετέρια στα Εξάρχεια και χτυπάνε θαμώνες (vids)

Τα βράδια, με αλκοόλ και μουσική, καθόταν με τους πελάτες και άκουγε τις ιστορίες τους. Με την τότε κολλητή φίλη του, την τεράστια τραγουδίστρια Λίτσα Διαμάντη, η οποία λάτρευε τη Μύκονο και διέθετε εκείνη την εποχή ένα από τα ωραιότερα σπίτια -το οποίο χρόνια αργότερα πούλησε στην ηθοποιό Ελντα Πανοπούλου-, δημιούργησε το club Marquise στο Ματογιάννι και στην Αθήνα το Paramount στο Κολωνάκι.

Παράλληλα, διακρίθηκε για τις… επιδόσεις του στον «Φιλιππή», στο πλευρό του θρυλικού Φιλιππή Κοντιζά και της συζύγου του Χρύσας, ενώ στην Αθήνα εργάστηκε στο Guru Βar, του γιου του Μάκη Ζουγανέλη, Κωνσταντίνου. Η ζωή του ήταν στο Γκαζάκι ένα non stop party. Μια ζωή που την έζησε όπως εκείνος ήθελε έως το τέλος.

Πηγή Espresso

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Κλεισούρας: «Έφυγε» ο θρυλικός μπάρμαν της Μυκόνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.