ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Σγουρός: Ο κ. Πατούλης δεν θα ξανακατέβει υποψήφιος – Θα με δει και θα φύγει

«100% πρέπει να το σκεφτεί. Μέχρι στιγμής δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. Τώρα αν κάνει θαύματα στον επόμενο χρόνο αυτό δεν μπορώ να το ξέρω», συμπλήρωσε ο Γιάννης Σγουρός για τον Γιώργο Πατούλη.
Γιάννης Σγουρός: Ο κ. Πατούλης δεν θα ξανακατέβει υποψήφιος – Θα με δει και θα φύγει

Γιάννης Σγουρός: Ο κ. Πατούλης δεν θα ξανακατέβει υποψήφιος – Θα με δει και θα φύγει είπε ο πρώην περιφερειάρχης αναφορικά με την πιθανότητα να διεκδικήσει ξανά την Περιφέρεια ο νυν περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης.

Ο πρώην περιφέρειαρχης, Γιάννης Σγουρός, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στον Βασίλη Ταλαμάγκα και την εκπομπή ΝΕΤ 24, στο Rise TV, όπου αναφέρθηκε στην πρόσφατη κακοκαιρία και τα λάθη της τοπικής αυτοδιοιήσης σε επίπεδο Περιφέρειας.

Μάλιστα, ο πρώην περιφερειάρχης, σχολιάζοντας δηλώσεις του κ. Πατούλη ότι θα ξαναείναι υποψήφιος, υποστήριξε πως ο Γιώργος Πατούλης είπε πως θα ξαναείναι υποψήφιος επειδή δεν γνώριζε ότι θα κατέβει στις εκλογές και ο Γιάννης Σγουρός.

«Δεν ήξερε ότι θα είμαι υποψήφιος εγώ και γι αυτό το είπε (σ.σ. στον Βασίλη Ταλαμάγκα στο Κανάλι 1). Τώρα θα το… πάρει πίσω», είπε γελώντας ο Γιάννης Σγουρός.

«100% πρέπει να το σκεφτεί. Μέχρι στιγμής δεν είναι καλό το αποτέλεσμα. Τώρα αν κάνει θαύματα στον επόμενο χρόνο αυτό δεν μπορώ να το ξέρω», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις σχέσεις του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και του κόμματός του, της Ν.Δ. ο Γιάννης Σγουρός τόνισε πως «δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο».

Ο κ. Σγουρός υπογράμμισε πως ο ίδιος δεν δίστασε να παραμείνει για εννιά χρόνια στην αντιπολίτευση της Περιφέρειας.

Γιάννης Σγουρός: Ο κ. Πατούλης δεν θα ξανακατέβει υποψήφιος – Θα με δει και θα φύγει

Διαβάστε επίσης:

Σγουρός: Να αποδοθούν ευθύνες για το «Βατερλώ» της Περιφέρειας στον χιονιά – Δεν κράτησε ανοιχτό ούτε το δικό της οδικό δίκτυο

Γιάννης Σγουρός: Μήπως ήταν ο Σούπερμαν το 2008;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάννης Σγουρός: Ο κ. Πατούλης δεν θα ξανακατέβει υποψήφιος – Θα με δει και θα φύγει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.