ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί τρεντάρει το lockdown στο Twitter;

Η λέξη «Lockdown» βρίσκεται στα κορυφαία trends του Twitter τις τελευταίες ώρες με πάνω από 5.000 tweets!
Γιατί τρεντάρει το lockdown στο Twitter;

Με την Πανδημία να συνεχίζεται ανεξέλεγκτη στην χώρας μας, οι πολίτες έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την περίπτωση νέου lockdown στη χώρα ενόψει των εορτών.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι πλέον η κατάσταση είναι δύσκολη. Τα όσα γίνονται στο εξωτερικό αλλά και όσες αποφάσεις έχουν ληφθεί μέχρις στιγμής στη χώρα έχει προετοιμάσει την κόσμο για την περίπτωση ενός νέου lockdown.

Τα lockdown σε Αυστρία και Γερμανία δείχνουν τι συνέχεια στην Ελλάδα

Στην Αυστρία αρχικά ανακοινώθηκε το lockdown στους ανεμβολίαστους. Λίγες μέρες μετά όμως «αναβαθμίστικε» σε καθολικό στην Άνω Αυστρία και το Σάλτσμπουργκ.

Την ίδια ώρα και στην Γερμανία τα κρούσματα βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο με την χώρα να οδεύει επίσης προς λοκνταουν.

Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τι γίνεται στο εξωτερικο, γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα ακολουθείται το πρότυπο της Γερμανίας για την αντιμετώπιση του Covid-19 και πολλοί πλέον έχουν αποδεχτεί ότι δεν θα γλιτώσει η χώρα μας.

Τι λένε οι ειδικοί

Την ίδια ώρα πολλοί ειδικοί στην Ελλάδα κάνουν λόγο για Lockdown. Ο Κορονοιός όπως ανέφερε ο Νίκος Τζανάκης, καθηγητής πνευμονολογίας, πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη χρήση lockdown.

Η παραδοχή από τον Διευθυντής της ΜΕΘ του Παπανικολάου ότι τα εμβόλια δεν έχουν αποδειχτεί όσο αποτελεσματικά πίστευαν φέρνει κακούς οιωνούς.

Οι ειδικοί λένε πως πρέπει να περάσουμε σε αυστηροποίηση των μέτρων αν αυτά δεν αποδίδουν καθώς η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι τραγική.

 

Το Twitter πήρε φωτιά!

Η όλη κατάσταση έχει γίνει πλήρως αντιληπτή από τον κόσμο και το γεγονός ότι το #λοκνταουν τρεντάρει τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα στις κορυφαίες θέσεις είναι πλήρως ενδεικτικό!

Μετά το #10.000 προ ολίγων ημερών, με το οποίο το Twitter σχολίαζε τα αυξημένα κρούσματα, τώρα το λοκνταουν φαίνεται πως είναι το νεο trend του Twitter.

Τη στιγμή που γράφτηκε το κείμενο στο #λοκνταουν έχουν πραγματοποιηθεί 5.561 tweets! Ο αριθμός όλο και ανεβαίνει με τους πολίτες να σχολιάζουν την επικαιρότητα.

Διαβάστε μερικά σχόλια:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί τρεντάρει το lockdown στο Twitter;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.