ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Αρνήθηκε σουβλάκι σε ετοιμοθάνατο 14χρονο (vids)

Ακόμη μία ιστορία... τρέλας που κόστισε τουλάχιστον τρεις ζωές και χιλιάδες ευρώ σε οικογένειες, οι οποίες εξαπατήθηκαν από Γιατρός «μαϊμού»!
Γιατρός «μαϊμού»: Αρνήθηκε σουβλάκι σε ετοιμοθάνατο 14χρονο (vids)

Ακόμη μία ιστορία… τρέλας που κόστισε τουλάχιστον τρεις ζωές και χιλιάδες ευρώ σε οικογένειες, οι οποίες εξαπατήθηκαν από Γιατρός «μαϊμού»!

Η δράση που είχε ο Γιατρός «μαϊμού», ο Νίκος Κοντός άρχισε να ερευνάται πριν από 13 μήνες, μετά το θάνατο δύο παιδιών (14 και 16 ετών) και ενός 76χρονου.

Εσχάτως έγινε γνωστή η ιστορία του γιατρού «μαϊμού», όπου αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του σε ένα ετοιμοθάνατο παιδί να φάει ένα σουβλάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Γιατρός-μαϊμού προκάλεσε το θάνατο δύο παιδιών και ενός 76χρονου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», ο 14χρονος είχε διαγνωστεί με ανίατη ασθένεια στον εγκέφαλο.

Σε περίπτωση «λάθους» εξέτασης ενός ασθενούς, ο 47χρονος έκανε κι άλλη εξέταση, η οποία φαινόταν… καθαρή, για να πείσει για την επιτυχία της πρωτοποριακής μεθόδου του.

Ο «γιατρός» είχε καταφέρει να «πλευρίσει» τους γονείς του παιδιού που, απεγνωσμένα, αναζητούσαν έναν τρόπο για να σώσουν το παιδί τους. Τους μίλησε για μια πρωτοποριακή θεραπεία.

Τους έπεισε να σταματήσει ο 14χρονος τη θεραπεία που του είχαν υποδείξει οι γιατροί. Η κατάσταση του αγοριού, όταν ακολούθησε όσα υποδείκνυε ο 47χρονος, άρχισε να επιδεινώνεται.

Λίγες μέρες πριν πεθάνει, το παιδί είχε μια τελευταία επιθυμία: να φάει ένα σουβλάκι. Οι γονείς του τηλεφώνησαν στον «γιατρό». Τον ρώτησαν να μπορούσε το παιδί τους να φάει το σουβλάκι που ήθελε. Κι εκείνος τους απάντησε «όχι»…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατρός «μαϊμού»: Αρνήθηκε σουβλάκι σε ετοιμοθάνατο 14χρονο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.