ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός-«μαϊμού»: Έτσι «έφαγε» 9.500.000 ευρώ από τον Κοντομηνά

Επιβεβαιώνεται επίσημα μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Κοντομηνά ότι ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του Alpha έπεσε θύμα του γιατρού «μαϊμού», ο οποίος φέρεται να του απέσπασε 9.500.000 ευρώ και όχι 55.000.000, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. «Είναι αληθές ότι ο κ. Κοντομηνάς έχει υποβάλει μήνυση, εκκρεμεί η εκδίκαση της υποθέσεως, μάλιστα την Τετάρτη είχαμε...
Γιατρός-«μαϊμού»: Έτσι «έφαγε» 9.500.000 ευρώ από τον Κοντομηνά

Επιβεβαιώνεται επίσημα μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Κοντομηνά ότι ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του Alpha έπεσε θύμα του γιατρού «μαϊμού», ο οποίος φέρεται να του απέσπασε 9.500.000 ευρώ και όχι 55.000.000, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

«Είναι αληθές ότι ο κ. Κοντομηνάς έχει υποβάλει μήνυση, εκκρεμεί η εκδίκαση της υποθέσεως, μάλιστα την Τετάρτη είχαμε συνεδρίαση, η οποία αποσύρθηκε λόγω των εξελίξεων του κορονοϊού. Ο εν λόγω κύριος κατηγορείται για απάτη και για πλαστογραφία.

Μένει από το δικαστήριο να κριθεί αν είναι αθώος ή ένοχος. Πάντως, το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για να τον παραπέμψει στο ακροατήριο», είπε στην εκπομπή «Μαζί σου», ο Δημήτρης Κουρέντας, συνήγορος του Δημήτρη Κοντομηνά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλες οι ειδήσεις για τον γιατρό «μαϊμού»

Πώς «έφαγε» 9.500.000 ευρώ από τον Κοντομηνά

«Το αντικείμενο της απάτης το περιόρισε το αρμόδιο συμβούλιο στα 9.5 εκατομμύρια ευρώ, παραπέμπεται γι’ αυτό το ποσό. Παρουσίαζε τον εαυτό του ως άνθρωπο ικανό να επιτύχει διάφορα πράγματα, επικαλούμενος τις αμερικανικές αρχές, πλην όμως απεδείχθησαν όλα αυτά ψευδή.

Αυτά τώρα μένει να τα κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο, τελικά όσον αφορά την αλήθεια ή μη ή εν πάση περιπτώσει αν αυτά ήταν ικανά να παραπλανήσουν, για να πετύχει το αποτέλεσμά του.

Δεδομένου ότι εκκρεμεί η εκδίκαση, δεν μπορούμε έτσι να προκαταλάβουμε την απόφαση», επισήμανε. Και η υπόθεση μόλις τώρα αρχίζει μετά την αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατρός-«μαϊμού»: Έτσι «έφαγε» 9.500.000 ευρώ από τον Κοντομηνά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.