ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Περισσότερες από 40 μαρτυρίες συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί

Ο γιατρός «μαϊμού» φαίνεται πως έχει εξαπατήσει πολλούς πολίτες κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευση των στοιχείων του έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 40 μαρτυρίες. Ο γιατρός «μαϊμού», Νίκος Κοντοστάθης, είναι ο άνθρωπος που συστηνόταν στα θύματα του ως ογκολόγος και συνεργάτης κλινικής στην Ελβετία και υποσχόταν ίαση,...
Γιατρός «μαϊμού»: Περισσότερες από 40 μαρτυρίες συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί

Ο γιατρός «μαϊμού» φαίνεται πως έχει εξαπατήσει πολλούς πολίτες κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευση των στοιχείων του έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 40 μαρτυρίες.

Ο γιατρός «μαϊμού», Νίκος Κοντοστάθης, είναι ο άνθρωπος που συστηνόταν στα θύματα του ως ογκολόγος και συνεργάτης κλινικής στην Ελβετία και υποσχόταν ίαση, ωστόσο χθες ενώπιον του ανακριτή δήλωσε βοτανολόγος.

«Δεν είμαι γιατρός. Ζητώ συγνώμη που εξαπάτησα τους ασθενείς και τους συγγενείς τους» φέρεται να είπε.

Ο Νικόλαος Κοντοστάθης φέρεται να ευθύνεται για το θάνατο δύο μικρών παιδιών και ενός 76χρονου. Εμφανιζόταν ως ειδικός ογκολόγος και υποσχόταν θεραπεία του καρκίνου σε ασθενείς που βρίσκονταν στο τελευταίο στάδιο της νόσου.

«Δεν ήθελα να κάνω κακό στα παιδιά και στις οικογένειές τους. Προσπάθησα να τα βοηθήσω. Δεν ζήτησα να διακόψουν τη θεραπεία τους, καθώς ήδη την είχαν ολοκληρώσει» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Μετά την είδηση της προφυλάκισης του 47χρόνου, οι γονείς των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους ζήτησαν την παραδειγματική του τιμωρία.

«Πιστεύουμε ότι η ποινική διαδικασία που μόλις ξεκίνησε, θα οδηγήσει στην παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου, που δεν δίστασε κατά τρόπο ειδεχθή και αποτρόπαιο να αφαιρέσει τη ζωή των δυο ανήλικων τέκνων μας» αναφέρει η κοινή δήλωση των γονέων των θυμάτων του «γιατρού».

Το Mega παρουσίασε κατ’ αποκλειστικότητα φωτογραφία-ντοκουμέντο από σκεύασμα που είχε χορηγήσει ο γιατρός μαϊμού. Πάνω στο μπουκάλι αναγράφεται το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε.

Ίσως ευθύνεται για έναν ακόμα θάνατο

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που εμπλέκουν τον Νίκο Κοντοστάθη στο θάνατο ενός ακόμη ασθενούς.

Όπως ανέφερε ο Διονύσης Βυθούλκας, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 50-60 ετών από το Βόλο, ο οποίος ακολούθησε τη θεραπεία που του πρότεινε ο γιατρός – μαϊμού και αργότερα έφυγε από τη ζωή.

 

Γιατρός «μαϊμού» –Περισσότερες καταγγελίες

Το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας καταφτάνουν συνεχώς καταγγελίες για τον ψευτογιατρό, που κατάφερνε με μεγάλη ευκολία να έχει πρόσβαση σε κλινικές και δημόσια νοσοκομεία και να έχει στα χέρια το ιατρικό ιστορικό ασθενών.

Για το λόγο αυτό οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που εξετάζουν την υπόθεση έχει στείλει ειδικό ερωτηματολόγιο στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της περιφέρειας προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του απατεώνα γιατρού.

Πηγή: Mega.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατρός «μαϊμού»: Περισσότερες από 40 μαρτυρίες συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.