ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – «Θα σε κάνω να πετάς…»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις
Γιατρός «μαϊμού»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – «Θα σε κάνω να πετάς…»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του ψευτογιατρού, που επένδυσε στην εξαπάτηση και στην απελπισία των θυμάτων του.

Διαπιστώνεται πως ο 47χρονος τη περίοδο 2007 – 2008 παρουσιαζόταν ως θεραπευτής και υποδεχόταν τους πελάτες του στο τελευταίο όροφο ιδιωτικού θεραπευτηρίου κοντά στο Χίλτον. Ασθενής περιγράφει τη συνάντηση που είχε με τον απατεώνα γιατρό στην αίθουσα αναμονής.

«Με πάει σε μια κλινική, μια ιδιωτική κλινική, ανεβαίνουμε στον τελευταίο όροφο, καθόμαστε σε ένα σαλονάκι και ήταν μέσα στο γραφείο εννοείται ο Κόντος, ανοίγει η πόρτα και βγαίνει μια μάνα με ένα παιδί ανάπηρο σε καροτσάκι. Και τον άκουγα που έλεγε ‘θα τον κάνω να πετάει το παιδί σε λίγο καιρό’».

Και η ανιψιά ενός ακόμα θύματος του ψευτογιατρού περιγράφει τα όσα απίστευτα άκουσε όταν τον συνάντησε στην ίδια ιδιωτική κλινική.

«Τον γνώρισα, ναι, σε μια ιδιωτική κλινική ως γιατρό, ως θεραπευτή. Στην κλινική εκεί πέρα του έδινε αυτά τα μαντζούνια, τους έλεγε ότι άλλα τα φέρνει από την Αμερική και άλλα τα φέρνει από το Άγιον Όρος. Δεν τους επέτρεπε να πάνε σε νοσοκομεία και αυτά. Είπε τότε ο θείος μου: «δεν μπορώ να πληρώνω τόσα λεφτά εδώ πέρα κάθε μέρα για νοσηλεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατρός «μαϊμού»: Όλες οι ειδήσεις

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη δράση του 47χρονου, οι αστυνομικοί επανεξετάζουν και τα στοιχεία από την έκρηξη αυτοκινήτου τον Μάρτιο του 2009 έξω από σπίτι στην οδό Βαλαωρίτου στη Βούλα με θύμα έναν 64χρονο επιχειρηματία.

Η υπόθεση αυτή παραμένει ανεξιχνίαστη όμως οι αστυνομικοί έχουν διερευνήσει το ενδεχόμενο στόχος αυτής της επίθεσης να ήταν ο ψευτογιατρός που τη περίοδο εκείνη διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον άτυχο επιχειρηματία.

Τη Δευτέρα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νέα έρευνα στη βίλα του ψευτογιατρού στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε αποσπάσει από τα θύματά του.

Πηγή: megatv.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατρός «μαϊμού»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – «Θα σε κάνω να πετάς…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.