ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Σοκάρουν τα στοιχεία, χορηγούσε σκευάσματα με ναρκωτικά

Γιατρός «μαϊμού»: Σοκάρουν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης με τον 47χρονο που εμφανιζόταν ως γιατρός και κατάφερε να εξαπατήσει τα θύματά του και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Ο 47χρονος εμφανιζόταν να γνωρίζει, μεταξύ άλλων, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, να έχει σχέσεις με το Βατικανό, το Πατριαρχείο αλλά και με...
Γιατρός «μαϊμού»: Σοκάρουν τα στοιχεία, χορηγούσε σκευάσματα με ναρκωτικά

Γιατρός «μαϊμού»: Σοκάρουν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης με τον 47χρονο που εμφανιζόταν ως γιατρός και κατάφερε να εξαπατήσει τα θύματά του και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Ο 47χρονος εμφανιζόταν να γνωρίζει, μεταξύ άλλων, τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, να έχει σχέσεις με το Βατικανό, το Πατριαρχείο αλλά και με το Άγιο Όρος.

Με τις υψηλές διασυνδέσεις που υποτίθεται πως είχε, ο 47χρονος ψευτογιατρός κατάφερνε να πείθει τους ασθενείς του να σταματήσουν την αγωγή τους και να ακολουθήσουν δική του αγωγή με βότανα.

Τα «φαρμακευτικά σκευάσματα» που χορηγούσε σε ασθενείς, κάποιοι από τους οποίους ήταν βαριά άρρωστοι, περιείχαν ποσότητες ναρκωτικών γι’ αυτό και η δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών είναι κατ’ επάγγελμα και μάλιστα ότι τα προμήθευε σε ανήλικα παιδιά.

Αίσθηση έχει προκαλέσει περιστατικό στη Λάρισα το 2017, όπου 47χρονος εμφανίστηκε, με τη στολή αεροπόρου, σε σπίτι ασθενούς και δήλωσε πως θα βοηθήσει τα παιδιά του με μεταθέσεις στον στρατό.

Θύμα του ήταν και διευθυντής κεντρικής κλινικής των Αθηνών, τον οποίο όχι μόνο είχε πείσει να χρησιμοποιεί το γραφείο του για να εξετάζει ασθενείς, αλλά τον είχε προμηθεύσει και με σκευάσματα για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας.

 

Γιατρός «μαϊμού»: «Ψάρευε» τα θύματά του σε εκκλησία στο Κορωπί

Στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην περιοχή του Κορωπίου, κοντά στο σπίτι του, ο 47χρονος ψευτογιατρός, παριστάνοντας τον πιλότο της πολεμικής αεροπορίας και τον πιστό χριστιανό, «ψάρευε» τα θύματά του.

Τα στόματα παραμένουν κλειστά, καθώς άνθρωποι που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση δε θέλουν να μιλήσουν για αυτήν.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ένας γιατρός από το κέντρο υγείας Βάρης έχει ήδη καταθέσει στη δικαιοσύνη για έναν ασθενή, τον οποίο παρακολουθούσε και ο ψευτογιατρός.

Επιπλέον, στο ιδιωτικό σχολείο στο Κορωπί, όπου φοιτούν τα δύο του παιδιά, μια επιταγή που είχε δώσει για να πληρώσει τα δίδακτρα, είχε κινήσει υποψίες.

Πηγή: Mega.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατρός «μαϊμού»: Σοκάρουν τα στοιχεία, χορηγούσε σκευάσματα με ναρκωτικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.