ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Στον ανακριτή ο 47χρονος – Δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του

Μέσα στην ημέρα πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, του «μαϊμού» γιατρού από το Κορωπί, ενώ λίγο μετά τις 11 το πρωί προσήλθε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ο γιατρός «μαϊμού» κατηγορείται για τρεις θανάτους και εκμεταλλευόταν τον ανθρώπινο πόνο. Μάλιστα απαιτούσε μέχρι να κόψουν και τη φαρμακευτική αγωγή που τους...
Γιατρός «μαϊμού»: Στον ανακριτή ο 47χρονος – Δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του

Μέσα στην ημέρα πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, του «μαϊμού» γιατρού από το Κορωπί, ενώ λίγο μετά τις 11 το πρωί προσήλθε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο γιατρός «μαϊμού» κατηγορείται για τρεις θανάτους και εκμεταλλευόταν τον ανθρώπινο πόνο. Μάλιστα απαιτούσε μέχρι να κόψουν και τη φαρμακευτική αγωγή που τους είχε δοθεί, ενώ ταυτόχρονα αποκόμιζε τεράστια χρηματικά ποσά, κάνοντας μια ιδιαίτερα πολυτελή και άνετη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλες οι ειδήσεις για τον γιατρό «μαϊμού»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατρός «μαϊμού»: Στον ανακριτή ο 47χρονος – Δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.