Γιγαντιαία ελληνική σημαία σε Χίο και Νέα Κίο

Ελληνική σημαία: Έπαρση τεράστιας σημαίας 150 τ.μ στο κεντρικό λιμάνι της Χίου, ενώ στη Νέα Κίο ο αντιδήμαρχος κάλυψε το σπίτι του με σημαία 140 τ.μ,

Ελληνική σημαία: Μέρα Εθνικής επετείου η 28η Οκτωβρίου, μέρα Εθνικής περηφάνιας για όλο το ελληνικό Έθνος. Και ποιος καλύτερος τρόπος να το δείξει κάποιος αυτό από την έπαρση της γαλανόλευκης σημαίας.

Ειδικά αν είναι… τεραστίων διαστάσεων, ακόμη καλύτερα! Όπως ακριβώς συνέβη στη Χίο και τη Νέα Κίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – 28η Οκτωβρίου: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Συγκεκριμένα στο κεντρικό λιμάνι της Χίου είχαμε την έπαρση μιας τεράστιας Ελληνικής σημαίας 150 τ.μ.!

Ετσι η κίνηση αυτή προκάλεσε ρίγη συγκίνησης καθώς πρόκειται μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές σημαίες στη χώρα μας, με αφορμή φυσικά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Οι κάτοικοι της Χίου κατάφεραν να κάνουν τα χρώματα της ελληνικής σημαίας ορατά από χιλιόμετρα μακριά, τόσο από στεριά όσο και από θάλασσα.

Κάτι ανάλογο συνέβη όμως και στη Νέα Κίο. Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Ανθόπουλος κάλυψε το σπίτι του με Ελληνική σημαία 140 τ.μ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το θέαμα ήταν εντυπωσιακό με την οικία του κ. Ανθόπουλου να γίνεται το επίκεντρο της περιοχής. Κάτοικοι και περαστικοί απαθανάτιζαν μέσω βίντεο και φωτογραφιών το όμορφο αυτό σκηνικό με την τεράστια «γαλανόλευκη».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram