ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυμναστήρια: Έτσι ανοίγουν τη Δευτέρα – Τι πρέπει να ξέρετε

Μετά από επτά μήνες τα γυμναστήρια θα επαναλειτουργήσουν και πιο συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου θα μπορούν οι πολίτες με μέτρα και αποστάσεις
Γυμναστήρια: Έτσι ανοίγουν τη Δευτέρα – Τι πρέπει να ξέρετε

Μετά από επτά μήνες τα γυμναστήρια θα επαναλειτουργήσουν και πιο συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου θα μπορούν οι πολίτες με μέτρα και αποστάσεις να επιστρέψουν για να κάνουν τη γυμναστική τους.

Τα γυμναστήρια θα ανοίξουν τη Δευτέρα (31/5) και τόσο οι αθλούμενοι,  όσο κι εργαζόμενοι θα υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί σε ένα self test την εβδομάδα και να φορούν διπλή μάσκα ή μάσκα αυξημένης προστασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έκανε την εισήγησή της στα καταστήματα του λιανικού εμπορίου να επιτρέπεται ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα και δεν θα υπάρχει ανώτατο όριο ανά κατάστημα.

Ακόμη η επιτροπή εισηγήθηκε από τις  15 Ιουνίου να καταργηθεί το όριο του 50% στις λαϊκές αγορές, ενώ στις εκκλησίες οι ειδικοί προτείνουν πλέον ένα άτομο ανά 15 τετραγωνικά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SURVIVOR: Είναι τρελό το ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Ντάφυ μέχρι τώρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυμναστήρια: Έτσι ανοίγουν τη Δευτέρα – Τι πρέπει να ξέρετε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.