ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυμναστήρια: Νέα ημερομηνία για το άνοιγμά τους! (vid)

Νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια, κάτι που θα ανακοινωθεί και επίσημα αύριο (3/6). Δύο εβδομάδες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου αναμένεται τελικά το άνοιγμα των γυμναστηρίων, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για νέα άρση των μέτρων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μέτρα για τις παραλίες: Τι ισχύει με αποστάσεις, ροφήματα, φαγητό...
Γυμναστήρια: Νέα ημερομηνία για το άνοιγμά τους! (vid)

Νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια, κάτι που θα ανακοινωθεί και επίσημα αύριο (3/6).

Δύο εβδομάδες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου αναμένεται τελικά το άνοιγμα των γυμναστηρίων, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για νέα άρση των μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μέτρα για τις παραλίες: Τι ισχύει με αποστάσεις, ροφήματα, φαγητό και μουσική – Τα πρόστιμα

Μάλιστα αύριο (3/6) θα «κλειδώσει» η ημερομηνία, καθώς θα ανακοινωθεί η νέα φάση άρσης των περιορισμών από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση.

Εκτός από τα μέτρα για τα γυμναστήρια, νεότερα θα έχουμε και για την άρση μέτρων σε παραλίες, αλλά και νυχτερινά κέντρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυμναστήρια: Νέα ημερομηνία για το άνοιγμά τους! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.