ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα κάνει καγιάκ σε πλημμυρισμένο δρόμο στον Κολωνό και τα «χώνει» στον Μπακογιάννη!

Απίστευτο σκηνικό στον Κολωνό με γυναίκα να κάνει καγιάκ και να διαμαρτύρεται για την κατάσταση στον δήμο Αθηναίων.
Γυναίκα κάνει καγιάκ σε πλημμυρισμένο δρόμο στον Κολωνό και τα «χώνει» στον Μπακογιάννη!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στον Κολωνό με γυναίκα να κάνει καγιάκ σε πλημμυρισμένο κεντρικό δρόμο μετά την κακοκαιρία Μπάλλος και να είναι έξαλλη με την κατάσταση.

Η οδός Αντιγόνης από χθες παραμένει μία μικρή «λίμνη». Φυσικά δεν κινείται κανένα όχημα στον δρόμο και ο μόνος τρόπος να διασχίσει κάποιος την οδό είναι αυτός, που βρήκε μία γυναίκα, η οποία ανέβηκε σε μία βάρκα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η αγανακτισμένη κάτοικος της περιοχής τόνισε πως η περιουσία της έχει υποστεί ζημιές 8 με 10.000 ευρώ και αναρωτήθηκε ποιος θα την αποζημιώσει.

Επίσης, ανέφερε πως οι κάτοικοι συγκέντρωσαν 200 υπογραφές για να καθαριστούν και να φτιαχτούν οι δρόμοι αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν…

«Τι να κάνω… Χθες έκλαιγα, σήμερα γελάω… Παρακαλούμε τόσο καιρό να μας φτιάξουν τον δρόμο. Ένας δρόμος 150 μέτρων. Παρακαλούμε τον δήμο (σ.σ. Αθηναίων). Άμεση λύση τώρα», είπε εξαγριωμένη στην κάμερα και αποδέκτης των λεγομένων της είναι όπως γίνεται κατανοητό και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναίκα κάνει καγιάκ σε πλημμυρισμένο δρόμο στον Κολωνό και τα «χώνει» στον Μπακογιάννη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.