ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Υπήρχε τρίτο πρόσωπο; – Τι ερευνά η οικογένεια της Δώρας

Η Ρόδος παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις για την γυναικοκτόνια της Δώρας, με την οικογένεια της κοπέλας να ερευνά την εμπλοκή τρίτου προσώπου.
Γυναικοκτονία – Ρόδος: Υπήρχε τρίτο πρόσωπο; – Τι ερευνά η οικογένεια της Δώρας

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Την πιθανή εμπλοκή ενός τρίτου προσώπου στην στυγερή δολοφονία της άτυχης Δώρας, ζητά να ερευνηθεί η οικογένεια του θύματος, με τις εξελίξεις στην υπόθεση που έχει σοκάρει το νησί του Ρόδου να αναμένονται άμεσα.

Τη στιγμή που στη δημοσιότητα έχουν δοθεί όλες οι κινήσεις του δολοφόνου όπως ακριβώς καταγράφηκαν από κάμερα, η οικογένεια της Δώρας φέρνει μια νέα εξέλιξη στο προσκήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, με καταγγελία που έκαναν στην Αστυνομία, οι συγγενείς της εκπαιδευτικού αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει η εμπλοκή ενός ακόμη προσώπου, στο έγκλημα που διέπραξε ο 40χρονος.

Όπως αποκάλυψε το κανάλι του Star, ο δολοφόνος λίγη ώρα αφότου σκότωσε την Δώρα, αποφάσισε να τηλεφωνήσει στην αδερφή του, προκειμένου να της πει το πόσο αγαπάει την σύντροφο του που μόλις της είχε αφαιρέσει την ζωή.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος φρόντισε μάλιστα να γράψει και ένα τελευταίο μήνυμα σε χαρτί, πριν αυτοκτονήσει το οποίο ανέγραφε, «Δεν αξίζει η ΖΩΗ ΜΟΥ χωρίς την Μικρή μου», γράφοντας τον επίλογο σε ένα φριχτό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Η μητέρα της 31χρονης κοπέλας ξέσπασε για ακόμη μια φορά με δηλώσεις της, χαρακτηρίζοντας τον δράστη ως άνανδρο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως η κόρη της, είχε ενημερώσει την αδερφή του πως θέλει να φύγει μακριά του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία – Ρόδος: Υπήρχε τρίτο πρόσωπο; – Τι ερευνά η οικογένεια της Δώρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.