ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία – Ρόδος: «Με χτυπούσε και με εκβίαζε…Θα μπορούσα να είμαι εγώ το θύμα» – Καταγγελίες σοκ από την πρώην σύζυγό του!

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Καταγγελίες που σοκάρουν από την πρώην σύζυγο του δράστη της γυναικοκτονίας στην Ρόδο.
Γυναικοκτονία – Ρόδος: «Με χτυπούσε και με εκβίαζε…Θα μπορούσα να είμαι εγώ το θύμα» – Καταγγελίες σοκ από την πρώην σύζυγό του!

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Απίστευτα πράγματα ανέφερε η πρώην σύζυγος του 40χρονου που σκότωσε τη Δώρα στη Ρόδο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 39χρονη μίλησε στη rodiaki.gr και έβγαλε από μέσα της τα όσα πέρασε δίπλα του, ενώ έδειξε το φόβο της ότι θα μπορούσε να είναι εκείνη που θα έχανε τη ζωή της.

«Μένω στα 300 μέτρα, εκεί στο Ροδίνι που έγινε το συμβάν, μου λέει. Άκουσα να μιλούν για λευκό αυτοκίνητο και καραμπίνα, κι αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Κώστα».

Γιατί σ΄αυτόν;

«Γιατί είχα δει την καραμπίνα, ήξερα ότι έχει λευκό αυτοκίνητο κι όσο περνούσαν τα λεπτά και μάθαινα περισσότερες λεπτομέρειες, έδενε το πάζλ. Άκουσα για 30χρονη εκπαιδευτικό, ήξερα γι αυτό. Εκείνα τα λεπτά που έβγαιναν οι πληροφορίες μιλούσα μ΄ ένα φίλο του, τα συνδυάσαμε και σιγουρευτήκαμε ότι ήταν αυτός».

Πόσο καιρό ήσασταν μαζί εσείς;

«Γύρω στους τέσσερις μήνες».

Τι έγινε, μεταξύ σας; Εσύ έφυγες από αυτή τη σχέση;

«Εγώ, ναι. Ήτανε κτητικός, ζηλιάρης…  Στην αρχή μου παρουσιάστηκε σαν κύριος, τζέντλεμαν, με πρόσεχε, με νοιαζότανε, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Με τα προσωπικά του προβλήματα που είχε μετά από ένα τραυματισμό στο μάτι του, μ΄ έκανε να τον λυπάμαι κάπως, κι όταν κέρδισε την εμπιστοσύνη μου άρχισε να αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα».

Πες μου τι συνέβαινε, ποια ήταν τα προβλήματα που είχατε;

«Ήθελε να έχει τον έλεγχο στο ντύσιμό μου, στους φίλους μου, σε κάποια έξοδό μου. Οτιδήποτε ήταν πέρα από εκείνον θεωρούσε ότι έτρωγε χρόνο από εκείνον. Ήθελε να συγκατοικήσουμε γρήγορα, να γνωριστούν οι οικογένειές μας γρήγορα, το έβλεπε πολύ σοβαρά, πολύ γρήγορα. Έβλεπα σημάδια περίεργα το οποία παράβλεπα γιατί είχε τα θέματα με το μάτι του, αλλά αυτά σοβάρευαν κι έβλεπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει αυτή η σχέση».

Σε χτύπησε κιόλας, κάποια στιγμή;

«Ναι, στους τρεις μήνες με χτύπησε, και μου πήρε και το κινητό. Εκείνος μου πήρε τη συσκευή κι έβαλε μέσα μία εφαρμογή με την οποία άκουγε τα πάντα και είχε πρόσβαση σε προσωπικά μου δεδομένα της εποχής εκείνης αλλά και παλαιότερα».

Μένατε μαζί;

«Όχι, έμενα στο δικό μου σπίτι και κάποια βράδια μέναμε μαζί.  Ένα βράδυ ενώ βρισκόμασταν στο σπίτι με χτύπησε. Βγήκα από το σπίτι, δήθεν για να μην μας ακούν, αλλά μπήκα στο αυτοκίνητό μου. με κυνήγησε με το δικό του, πήγα στην Αστυνομία του έκανα μήνυση, πήγα στο νοσοκομείο με εξέτασαν»

Επέστρεψες σ΄ εκείνον;

«Δεν επέστρεψα ακριβώς. Δήλωνε μετανιωμένος, με παρακάλαγε, ερχόταν από τη δουλειά μου καθημερινά, με ενοχλούσε με τηλέφωνα, μου έστελνε λουλούδια, προσπαθούσε να μου δείξει ότι ήταν λάθος, δεν θα ξαναγίνει και να του δώσω «μία ευκαιρία».

 Όπως κάνουν όλα τα χειριστικά άτομα, άντρες και γυναίκες δηλαδή!

«Δώσε μου ένα μήνα , μου είπε. Προσπάθησα να το κάνω, δεν μου έβγαινε, το έβλεπε στην πορεία ότι το έκανα με το ζόρι, κι όσο καταλάβαινε ότι εγώ δεν θα γυρίσω πίσω άρχισα να με εκβιάζει με κάποια προσωπικά δεδομένα μου πρώτον για να αποσύρω τη μήνυση. Ήρθε γι αυτό στη δουλειά μου, ώρα που εργαζόμουν, με συνοδό του έναν πορτιέρη ενός μαγαζιού και με απείλησε ότι αν δεν αποσύρω τη μήνυση δεν θα μ΄ αφήσει ήσυχη».

Την απέσυρες;

«Δεν την απέσυρα, αντίθετα με το δικηγόρο μου Βασίλη Μπέη του έκανα και δεύτερη μήνυση για εκβιασμό, όπως έκανα και στον πορτιέρη. Εξαγριώθηκε».

Θα μπορούσες να είσαι εσύ στη θέση της Δώρας;

«Χίλια τοις εκατό, θα ήμουνα πέρυσι εγώ».

Τυχερή λοιπόν!

«Τυχερή, ναι. Και άτυχη που τον γνώρισα. Λυπάμαι πολύ για την κοπέλα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία – Ρόδος: «Με χτυπούσε και με εκβίαζε…Θα μπορούσα να είμαι εγώ το θύμα» – Καταγγελίες σοκ από την πρώην σύζυγό του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.