ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Όταν η Δώρα μιλούσε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση! (vid)

Η Ρόδος είναι συγκλονισμένη από την γυναικοκτονία με θύμα την άτυχη Δώρα που το 2019 είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής του Νίκου Μάνεση!
Γυναικοκτονία – Ρόδος: Όταν η Δώρα μιλούσε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση! (vid)

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Η στυγερή δολοφονία της Δώρας στην Ρόδο έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με την άτυχη εκπαιδευτικό να χάνει την ζωή της από το κυνηγητικό όπλο του 40χρονου συντρόφου της, προτού αυτός αυτοκτονήσει.

Η 31χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε άδικα, σε μια νέα γυναικοκτονία που ανεβάζει τον αριθμό στις 11 τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, στον αέρα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», σήμερα Σάββατο (25/9), προβλήθηκε ένα απόσπασμα από μια παλαιότερη εκπομπή του 2019, όταν η άτυχη Δώρα μιλούσε τότε στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει ο Νίκος Μάνεσης, από την Ικαρία όπου και βρισκόταν για διακοπές.

«Άγχος, ρολόι και ταλαιπωρία δεν χωρούν στην Ικαρία. Τέλειο το νερό, δροσερό, δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά στη γεύση», ήταν τα λόγια της Δώρας, που δύο χρονιά μετά έχασε τόσο άδικα τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του συντρόφου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία – Ρόδος: Όταν η Δώρα μιλούσε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.