ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία Ρόδος: Συνεχίζει την προκλητική του στάση ο θείος του δράστη – «Ήταν δύο πανέμορφα παιδιά τα οποία έπρεπε να είναι μαζί»

Συνέχισε τις απίστευτες δηλώσεις ο θείος του δολοφόνου στην υπόθεση της γυναικοκτονίας στην Ρόδο!
Γυναικοκτονία Ρόδος: Συνεχίζει την προκλητική του στάση ο θείος του δράστη – «Ήταν δύο πανέμορφα παιδιά τα οποία έπρεπε να είναι μαζί»

Γυναικοκτονία Ρόδος: Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star παραχώρησε συνέντευξη ο θείος του δράστη.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις «ότι την σκότωσε γιατί την λάτρευε» ο 40χρονος θείος του δολοφόνου συνέχισε την ανεκδιήγητα προκλητική του στάση στο τραγικό γεγονός.

«Δεν θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να μιλήσω καθώς έχουμε και εμείς το πένθος μας και συλλυπητήρια και σε μας και στην οικογένεια της κοπέλας», είπε καλημερίζοντας την παρουσιάστρια ο θείος του δράστη. Στη συνέχεια, έθεσε την απορία του γιατί θεωρούν το γεγονός καταδικασμένο όσο και τον ανιψιό του και τον χαρακτήρα του. Ήταν σειρά του πάνελ να απορήσει καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για τη προηγούμενη δράση του.

«Αυτός έπρεπε να κάνει μήνυση στην πρώην του – Δεν το έκανε γιατί την αγαπούσε» 

Για ακόμη μια φορά ο θείος θεωρεί ότι η αγάπη είναι η δικαιολογία σε όλα. Στην πρώην γυναίκα του που του έκανε μήνυση είχε να πει ότι αυτός έπρεπε να της κάνει μήνυση. «Ο Κώστας έπρεπε να της κάνει μήνυση όμως δεν προέβει σε αυτή την κατάσταση γιατί την αγαπούσε πάρα πολύ». Από το πάνελ απόρησαν γιατί να της κάνει μήνυση αυτός και αν υπήρχε λόγος. Ο θείος σε σύγχυση απάντησε ότι «Αυτή γιατί του έκανε; Επειδή ήταν κακοποιητής. Ο Κωστής μου δεν έχει κάνει μήνυση γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της. Κακοποιούταν από την πρώην γυναίκα του.»

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα ανέφερε ότι η πρώην γυναίκα του δράστη ήθελε να τον αφήσει. Η βάση για τον ισχυρισμό του μάλιστα ήταν ότι κάποια στιγμή συνέβη ένα περιστατικό στο οποίο η ίδια «του έπιασε το πόδι»!

«Το παιδί έμεινε τυφλό για δύο χρόνια μετά από ατύχημα στο κυνήγι. Τότε ήταν που παντρεύτηκε. Τον έβλεπα συχνά στο νοσοκομείο και έβλεπα και την γυναίκα. Κάποια στιγμή την είπα να πάμε για καφέ για να ξεφύγει λίγο από το νοσοκομείο. Είχε και το αυτοκίνητο του το ωραίο ο Κώστας και η κοπέλα γοητεύτηκε και από αυτό όπως όλες οι κοπέλες. Όταν την είπα να την πάω για καφέ και μπήκε στο αμάξι μου και αντί να χαϊδέψει το αυτοκίνητο μου “τι ωραίο αυτοκίνητο που έχεις” χάιδεψε το δικό μου πόδι. Τον είχε διώξει από το σπίτι πριν συνέλθει.»

Η δικηγόρος κυρία Μαρούπα στη συνέχεια του εξήγησε ότι ενώ είναι λογικό να προσπαθεί να υπερασπιστεί τη μνήμη του συγγενή του, αυτός ήταν όμως η αιτία του κακού στην άλλη οικογένεια . Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

«Οπότε το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε ταπεινά συγνώμη στην άλλη οικογένεια και μετά να μας πείτε αυτά που θέλετε.» του είπε η κ. Μαρούπα. «Γιατί να το κάνω εγώ αυτό;» ρώτησε έκπληκτος. «Εκπροσωπείτε τον νεκρό σας.». «Εκπροσωπώ γιατί μας έχετε διασύρει.». « Εγώ προσωπικά δεν έχω διασύρει κανένα. Μου κάνει πολύ κακή εντύπωση ότι συμπεριφέρεστε σα να μην έχει γίνει κάτι κακό. Δεν αναγνωρίζετε ότι η πηγή του κακού είναι ο δικός σας άνθρωπος.» του ανέφερε η ίδια. «Φυσικά και δεν έπρεπε να έχει γίνει. Έχουν ζητήσει συγνώμη η αδερφή μου και ο γαμπρός μας.» ήταν η απάντηση του.

«Ήταν δύο πανέμορφα παιδιά έπρεπε να είναι μαζί»

Γιατί τι σκότωσε; «Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Δώρα. Εμένα με πήρανε να μιλήσω για το ποιόν του ανιψιού που τον γνωρίζω πολύ καλά και ξέρω τι άνθρωπος ήτανε στην οικογένειά μου.»

«Θέλω να πω και μια τελευταία κουβέντα. Όταν ένας άντρας έχει σκοτώσει μια γυναίκα για τον οποιονδήποτε λόγο αναφέρετε την λέξη γυναικοκτονία. Όταν λοιπόν ένας άντρας του έχει αφαιρεθεί η ζωή του από μία γυναίκα η οποία είναι καταπιεστική τότε λέτε -όχι εσείς, όλες σας όμως- ότι απελευθερώθηκε, είσαστε λάθος. Πάντα αυτό γίνεται. Υπάρχει σύλλογος των καταπιεσμένων ανδρών; Εγώ 9 χρόνια έτρωγα ξύλο. Σηκώθηκα και έφυγα αφού πέρασα κατάθλιψη». «Γι’ αυτό έχετε θυμό με τους ορισμούς αυτούς.» του είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η συζήτηση έκλεισε με τον θείο να δηλώνει χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι τα δυο παιδιά έπρεπε να είναι μαζί. «Εγώ θεωρώ ότι δύο πανέμορφα παιδιά έπρεπε να είναι μαζί γιατί ήταν και τα δυο κουκλιά». Η κουβέντα έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της εκπομπής όμως δεν δόθηκε συνέχεια. «Εγώ χτες είπα και σας το λέω για να δείτε το απόσπασμα, ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πλευρά της κοπέλας που βρίσκεται στο χώμα αυτή τη στιγμή ενώ και ο ίδιος βρίσκεται στο χώμα. Όλα αυτά από δική του υπευθυνότητα όμως», είπε η Κουτσελίνη και σταμάτησε την συζήτηση.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία Ρόδος: Συνεχίζει την προκλητική του στάση ο θείος του δράστη – «Ήταν δύο πανέμορφα παιδιά τα οποία έπρεπε να είναι μαζί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.