ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Ξέσπασε ο αδερφός της Δώρας – «Το αρσενικό στη σχέση ήταν η αδερφή μου»

Σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις η Ρόδος αναφορικά με την γυναικοκτονία που συγκλόνισε το νησί. Ξέσπασε ο αδερφός της άτυχης Δώρας.
Γυναικοκτονία – Ρόδος: Ξέσπασε ο αδερφός της Δώρας – «Το αρσενικό στη σχέση ήταν η αδερφή μου»

Γυναικοκτονία – Ρόδος: Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινωνία της Ρόδου, η στυγερή γυναικοκτονία της Δώρας από τον 40χρονο σύντροφο της με κυνηγητική καραμπίνα προτού αυτοκτονήσει.

Ο αδερφός της άτυχης εκπαιδευτικού, μίλησε στο κανάλι του ΑΝΤ1, για την δολοφονία της αδερφής του και όπως είναι λογικό ξέσπασε κατά του δράστη, τονίζοντας πως σε αυτή τη σχέση, το αρσενικό ήταν η αδερφή του!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να είναι σε κάποια ψυχιατρική κλινική ατύχημα ούτε τίποτα. Δεν με νοιάζει τι έκανε με την δική του ζωή, αλήθεια σας λέω, δεν με νοιάζει καθόλου. Γιατί να πάρει την δική της;»

«Ήταν ανώτερη από εκείνον στα πάντα και σε μόρφωση και σε δυναμισμό» πρόσθεσε ο αδερφός της για την 31χρονη εκπαιδευτικό που είχε όνειρα για το μέλλον και εργαζόταν σκληρά και με μεγάλη αγάπη για το επάγγελμά της.

«Η Δώρα είναι ένα παράδειγμα για όλες τις γυναίκες. Οι γυναίκες να μιλάτε. Η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο, κάτι τέτοιο θα γίνει και θα ξαναγίνει. Και να μιλήσουν οι γυναίκες και να πάρουν την Αστυνομία, τι θα κάνει η αστυνομία: μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός πίσω από μια γυναίκα που τους λέει κάτι τέτοιο; Δεν υπάρχει περίπτωση» δήλωσε ο αδερφός της 31χρονης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία – Ρόδος: Ξέσπασε ο αδερφός της Δώρας – «Το αρσενικό στη σχέση ήταν η αδερφή μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.