ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ο δράστης είχε ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική

Ο άντρας που σκότωσε τη γυναίκα του σήμερα στη Θεσσαλονίκη φέρεται να είχε οδηγηθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική με παρέμβαση Εισαγγελίας μετά από αίτημα του γιου τους!
Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ο δράστης είχε ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία βλέπουν το φως αναφορικά με την υπόθεση της νέας γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη που σημειώθηκε σήμερα 29/11.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές ο 49χρονος άντρας δράστης της δολοφονίας, είχε περάσει την πόρτα της ψυχιατρικής κλινικής μέσα στο 2020 και μάλιστα 2 φορές! Η εισαγωγή του μάλιστα στην ψυχιατρική κλινική έγινε μετά από καταγγελία που έκανε ο ίδιος του ο γιος στην Εισαγγελία και εισαγγελική παρέμβαση. Ωστόσο, και τις δύο φόρες έλαβε εξιτήριο.

Τα παραπάνω δίνουν την εικόνα ενός ασταθούς ατόμου κάτι το οποίο είχε αντιληφθεί μέχρι και ο 20χρονος γιος του. Πολλοί είναι αυτοί μάλιστα που αναφέρουν ότι λάμβανε και φαρμακευτική αγωγή.

Οι γείτονες του ζευγαριού στην Πολίχνη κάνουν λόγο για ένα άτομο το οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα. Η γυναίκα του από την άλλη χαρακτηρίζεται ως ήρεμη και ήσυχη.

Το ζευγάρι, ιδιαίτερα μετά την πανδημία και κατά την περίοδο καραντίνας φέρεται να είχε πολλούς έντονους καβγάδες. Κάποιες φορές μάλιστα κλήθηκε και η αστυνομία.

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Η τοπική κοινωνία δηλώνει σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία της 48χρονης γυναίκας. Να σημειωθεί ότι μετά το έγκλημα, ο δράστης, με καταγωγή από την Αρμενία, παραδόθηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα λέγοντας στους αστυνομικούς «Σκότωσα τη γυναίκα μου».

https://youtu.be/tp5ul__m2g8 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Ο δράστης είχε ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις