ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Δασκαλάκης: Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης. Ώρες αγωνίας για την πορεία της υγείας του.
Γιώργος Δασκαλάκης: Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης. Ώρες αγωνίας για την πορεία της υγείας του.

Γιώργος Δασκαλάκης: Σε δύσκολη κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιώργος Δασκαλάκης, με τις επόμενες ώρες να είναι δύσκολες για τη κατάσταση της υγείας του. Ο τραγουδιστής έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και στο παρελθόν… και τώρα δίνει και πάλι την δική του μάχη!

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε κλινική της Ρόδου και σύμφωνα με όσα γράφει η φίλη του, Ελένη Λυμπέρη, στο προφίλ της στο Facebook, ο ίδιος έχει υποβληθεί ήδη σε αρκετά χειρουργεία και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση προκειμένου να ταξιδέψει στη Γερμανία και κάνει ακόμα ένα.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε γνωστοποιήσει μέσα από διάφορες αναρτήσεις του, πριν από μερικές ημέρες, ότι βρίσκεται στην κλινική, ωστόσο τώρα η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαζωνάκης: «Η βία είναι κάτι κατακριτέο, μη γίνεται όμως ένας χαμός – Δεν έχω δει κάτι εγώ»

Στην εκπομπή Tik Talk που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ φιλοξενήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής. Γιώργος Μαζωνάκης όπου και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει ο χώρος του τραγουδιού αλλά και την βία που είναι κατακριτέα σε κάθε περίπτωση.

«Για αυτή τη χρονιά – που ήταν πολύ δύσκολη για όλους – λειτούργησα διαφορετικά γιατί είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να λειτουργούν θετικά στα πράγματα.

 Να κάνω δημιουργικά πράγματα. Είμαι από τους ανθρώπους που αυτό που με κρατάει είναι η καθημερινότητα, η θάλασσα, η άθληση, πράγματα που μπορούμε να τα κάνουμε και χωρίς χρήματα. Τα φετινά γενέθλια γίνανε σε μια ενέργεια που έκανα για τις πρώτες Live streaming συναυλίες μου, είναι μια ενέργεια που χωρίζεται σε τρεις πράξεις.

Η πρώτη έγινε εδώ και είχε τίτλο, “Γιορτάζω γιατί ξαναγεννιέμαι”… Η αγκαλιά και η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη, μη θεωρήσουμε ότι μπορεί να αντικατασταθεί αυτό από το κινητό και την τεχνολογία, για αυτό απέχω και από το κινητό μου πολύ» ανέφερε ξεκαθαρίζοντας πως «ο φόβος είναι καλό, ο τρόμος δεν είναι καλός και εμένα δε με έχει κυριεύσει ακόμα ο τρόμος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Δασκαλάκης: Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.