ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Η Αστυνομία δεν αποκλείει οι δολοφόνοι να είχαν κάνει «πρόβα»

Γιώργος Καραϊβάζ: Το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι να θέλησαν να προβάρουν τη δολοφονία του άτυχου δημοσιογράφου εξετάζουν οι αρχές μέσω του οπτικού υλικού που έχουν στη διάθεση τους!
Γιώργος Καραϊβάζ: Η Αστυνομία δεν αποκλείει οι δολοφόνοι να είχαν κάνει «πρόβα»

Γιώργος Καραϊβάζ: Το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι να θέλησαν να προβάρουν τη δολοφονία του άτυχου δημοσιογράφου εξετάζουν οι αρχές μέσω του οπτικού υλικού που έχουν στη διάθεση τους!

Γιώργος Καραϊβάζ: Η Ελληνική Αστυνόμια έχει πλέον εικόνα των δύο δολοφόνων που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Γιώργο Καραϊβάζ λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4).

Οι αρχές έχοντας στη διάθεση τους το υλικό από κάμερες της περιοχής εξετάζουν πλέον την περίπτωση οι δράστες να θέλησαν να προβάρουν τη δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου πριν περάσουν στη πράξη, θέλοντας να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά στο σχέδιο τους.

Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής ερευνούν, ακόμη και «πρόβες» δολοφονίας, «δοκιμές» ή και απόπειρες εξόντωσης του Γιώργου Καραϊβάζ που δεν πέτυχαν τις προηγούμενες ημέρες.

«Το υλικό που θα συλλέξουμε αναμένεται να είναι πολλά… terabyte. Μέσα από αυτό θα εξετάσουμε ύποπτες κινήσεις οχημάτων, πεζών κοντά στην κατοικία του αστυνομικού ρεπόρτερ αρκετές ημέρες πριν από τη δολοφονία του» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή παρότι οι αυτόπτες μάρτυρες της εκτέλεσης αλλά και γείτονες του Γιώργου Καραϊβάζ τόνισαν πως δεν είδαν κάποια περίεργη κίνηση στη περιοχή τις προηγούμενες ημέρες, η ΕΛ.ΑΣ εκφράζει σιγουριά πως οι δράστες μελέτησαν κάθε κίνηση του δημοσιογράφου πριν χτυπήσουν και πως ο εντοπισμός τους μπορεί να προέλθει από κάποιο ενδεχόμενο λάθος των ημερών που προηγήθηκαν της επίθεσης.

Επίσης, είναι σχεδόν βέβαιοι πως είχαν κάνει «προσομοιώσεις» της δολοφονίας, δεν αποκλείουν να επιχείρησαν να σκοτώσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ κάποια από τις προηγούμενες ημέρες, αλλά για άγνωστους λόγους δεν είχαν πετύχει τον θανατηφόρο σκοπό τους.

Όπως υποστήριξε πάντως ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο κανάλι του Αντ1,  «είμαστε στη φάση συλλογής στοιχείων και πληροφοριών, δεν είναι ώρα για πρόωρες εκτιμήσεις», σημείωσε, διαβεβαιώνοντας πως «ό,τι καλύτερο υπάρχει από πλευράς αξιωματικών, ερευνά την υπόθεση και εργαζόμαστε όσο το δυνατό εντατικότερα, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Καραϊβάζ: Η Αστυνομία δεν αποκλείει οι δολοφόνοι να είχαν κάνει «πρόβα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.