ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον γνωστό δημοσιογράφο (vids+pics)

>Είδηση σοκ το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) όπως έγινε γνωστό ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης!
Γιώργος Καραϊβάζ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον γνωστό δημοσιογράφο (vids+pics)

Είδηση σοκ το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) όπως έγινε γνωστό ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης!

Ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν έξω από το σπίτι του και ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και o συνοδηγός τον δολοφόνησε πυροβολώντας τον 17 φορές!

Ο ένας από τους δυο φορούσε στρατιωτικά ρούχα, ενώ το σημείο έξω από το σπίτι του γνωστού αστυνομικού συντάκτη έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star («Aλήθειες με τη Ζήνα») όπου εμφανίζεται και επέστρεφε στο σπίτι του στον Άλιμο.

Εκεί ο οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και όταν βρήκαν την ευκαιρία τον «γάζωσαν» άδειαζοντας πάνω του μια γεμιστήρα. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Όπως μεταδίδουν τηλεοπτικά κανάλια ο άτυχος δημοσιογράφος δεν είχε θεωρήσει ότι υπήρχε απειλή για την ζωή του και έτσι δεν είχε ζητήσει αστυνομική προστασία από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης με την Αστυνομία να τσεκάρει όλα τα ενδεχόμενα και να περνάει από «μικροσκόπιο» κάθε πληροφορία που φτάνει στα χέρια της.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Καραϊβάζ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον γνωστό δημοσιογράφο (vids+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.