ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Εκκλησάκι στη μνήμη του – Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής του για τη γιορτή του

Η δολοφονία του δημοσιογράφου συγκλόνισε τη χώρα και, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, η αδερφή του ράγισε καρδιές με το μήνυμά της.
Γιώργος Καραϊβάζ: Εκκλησάκι στη μνήμη του – Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής του για τη γιορτή του

Γιώργος Καραϊβάζ: Η δολοφονία του συγκλόνισε τη χώρα και, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, η αδερφή του ράγισε καρδιές με το μήνυμά της.

Κάποιοι αδίστακτοι αποφάσισαν ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ να μην γιορτάσει ξανά το όνομά του.

Η αδερφή του Λίτσα, με το σπαρακτικό της μήνυμα, τους υπενθυμίζει πόσο πόνο έδωσαν στην οικογένειά της.

«Ψυχούλα μου, αδερφούλη μου σήμερα είναι η μέρα σου αγάπη μου γλυκιά σήμερα γιορτάζεις ψυχή μου. Κάθε χρόνο σε έπαιρνα τηλέφωνο, φέτος πού να πάρω καρδιά μου πες μου πού.

«Να ξέρεις ότι πονάω, πονάω αγόρι μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σου φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο οι αδίστακτοι εκτελεστές δολοφόνοι και μέχρι να πεθάνω και να έρθω κοντά σου θα φωνάζω δολοφόνοι γιατί μου φάγατε το αδερφάκι μου. Χρόνια σου πολλά χαρά μου ψυχή μου σε αγαπώ και μου λείπεις».

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, οι συγχωριανοί του στην Καλλίφυτο της Δράμας εγκαινίασαν ένα εκκλησάκι που χτίστηκε στη μνήμη του.

Η μητέρα του, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο ησυχαστήριό του στο μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, όπου επισκεπτόταν πολύ συχνά.

Εκεί επέλεξαν να χτίσουν το εκκλησάκι, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Καραϊβάζ: Εκκλησάκι στη μνήμη του – Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής του για τη γιορτή του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.