ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Κυρίτσης: «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων,οι ισλαμιστές όχι»

Τα σχόλια στο Twitter που προκάλεσαν αντιδράσεις
Γιώργος Κυρίτσης: «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων,οι ισλαμιστές όχι»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε με ένα tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση το οποίο αφορούσε ένα βίντεο του  Al Jazeera.

«Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο» έγραψε ο Γιώργος Κυρίτσης σε απάντηση ενός άλλου χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο του Al Jazeera, το οποίο ανέφερε πως κάθε χρόνο 500 με 700 παιδιά Παλαιστινίων βρίσκονται στα δικαστήρια και κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα από τις αρχές του Ισραήλ.

Τότε ο εν λόγω χρήστης ανέφερε:

«Καλώς γίνεται, οι Ισλαμιστές δεν εκτιμούν τα παιδιά όπως ο δυτικός πολιτισμός, τα θεωρούν αναλώσιμα και τα στέλνουν σε πράξεις που γνωρίζουν οτι θα τιμωρηθούν, δεν τους νοιάζει» και ο Γιώργος Κυρίτσης απάντησε λέγοντας:

«Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων και οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο».

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Κυρίτσης: «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων,οι ισλαμιστές όχι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.