×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιώργος Μαυρίδης: Τον συνέλαβαν στο Μεξικό, τον απέλασαν αλλά γύρισε στα κρατητήρια (pics)


Γεωργία Τσιαρλή

Γιώργος Μαυρίδης: Τον συνέλαβαν στο Μεξικό, τον απέλασαν αλλά γύρισε στα κρατητήρια (pics)


Πολλά προβλήματα έχει στο Μεξικό έχει ο Γιώργος Μαυρίδης, που συνελήφθη από τις αρχές της χώρας, μετά την αποβίβαση του.

Συγκεκριμένα, αυτός και τρία μέλη του συνεργείου του για την εκπομπή «Into the Skin», βρέθηκαν στα χέρια της αστυνομίας και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.

Στη συνέχεια, η ελληνική πρεσβεία, έκανε τα πάντα για να βοηθήσει και να αφεθούν ελεύθεροι, ωστόσο οι Μεξικανοί ήταν ανένδοτοι και έδωσαν εντολή για απέλαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Νεκρά δύο παιδιά και μια γυναίκα στην Κρήτη!

Ο Γιώργος Μαυρίδης και οι τρεις συνεργάτες του, μπήκαν στο αεροπλάνο για Φρανκφούρτη και τελικό προορισμό την Ελλάδα. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της επιβίβασης τους, σύμφωνα με τις μεξικανικές Αρχές, προκλήθηκε νέο επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα οι τέσσερις συμπατριώτες μας να αποβιβαστούν κακήν-κακώς με εντολή του πιλότου και να επιστρέψουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί διεμήνυσαν στον τηλεπαρουσιαστή και στα μέλη του συνεργείου του, ότι εάν δεν φύγουν οικειοθελώς με την επόμενη πτήση, θα αναγκαστούν να τους στείλουν πίσω με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικού.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα