ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Αφιερώνω τη νίκη μου στο Θεό

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε με το βραβείο από τις Κάννες και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.
Γιώργος Μαζωνάκης: Αφιερώνω τη νίκη μου στο Θεό

Επέστρεψε από τις Κάννες ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπου βρέθηκε με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Στον θρόνο του Ξέρξη», σε σκηνοθεσία της Εύης Καλογηροπούλου στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα η ταινία βραβεύθηκε στο περίφημο «Φεστιβάλ των Καννών» με το «Canal+ Βραβείο Ταινίας Μικρού Μήκους»! Αναμφίβολα μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ελληνικό κινηματογράφο.

Η ταινία, σε ανάθεση του Onassis Culture και με καλλιτεχνική επιμέλεια της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, Διευθύντριας Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, επιλέχθηκε από το φεστιβάλ ανάμεσα σε ταινίες δημιουργών από όλο τον κόσμο και συμμετείχε επίσημα στην Εβδομάδα Κριτικής του 75ου Φεστιβάλ Καννών, το παράλληλο διαγωνιστικό τμήμα του ευρωπαϊκού κινηματογραφικού θεσμού, κάνοντας, μάλιστα, την Τετάρτη (25/5) επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης λοιπόν επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα και θέλησε να αφιερώσει την πίστη του στον Θεό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος, είναι σημαντικό να παίρνουμε τέτοιες διακρίσεις στο εξωτερικό. Για τον πολιτισμό μας, τη χώρα μας. Είναι πολή σημαντικό το βραβείο που πήραμε», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην βοήθεια που πήρε από τον Θεό στον οποίο και αφιέρωσε το βραβείο αυτό:

«Πάντα ευελπιστώ, Θεού θέλοντος. Η πίστη είναι αυτή που κινεί το θαύμα. Αφιερώνω την επιτυχία στον Θεό, στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους που με εμπισττεύηκαν και στην πίστη μου για τα όνειρά μου που τα διεκδικώ από μικρό παιδί. Μην σταματάτε να διεκδικείτε τα όνειρά σας, όσα χρόνια κι αν περάσουν».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Μαζωνάκης: Αφιερώνω τη νίκη μου στο Θεό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.