×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αγωνία για την υγεία του ηθοποιού – Υποβάλλεται σε χειρουργείο


Γεωργία Τσιαρλή

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αγωνία για την υγεία του ηθοποιού – Υποβάλλεται σε χειρουργείο


Γιώργος Παρτσαλάκης: Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού, για τον οποία η είδηση που έλεγε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού.

Η κατάστασή του είναι σοβαρή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά ελεγχόμενη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τζάνειο στον Πειραιά, λίγο πριν από την Ανάσταση, το βράδυ του Σαββάτου 18/4.

Ο ηθοποιός ένοιωσε έντονες ενοχλήσεις και νοσηλεύεται με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, όπως διαγνώστηκε έπειτα από τις εξετάσεις που υπεβλήθη από τους γιατρούς.

Όπως αναφέρει η τελευταία ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή και ελεγχόμενη.

Την Τρίτη του Πάσχα ο αγαπημένος ηθοποιός αναμένεται να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης προ ολίγων ημερών είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση με τον κορονοϊό και πως ο ίδιος έμεινε 15 μέρες σε καραντίνα στην Κύπρο λόγω γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς και άλλες 15 μέρες όταν στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα:

«Είμαι 68 ετών. Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Είναι οι άνθρωποί μου.

Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει.

Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είχε δηλώσει ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

 

 Sportime News