×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του


Sportime Team

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του


Γιώργος Παρτσαλάκης: Με μία ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του.

«Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια.

Υ.Γ. Και για να μηn το βαρύνουμε πολύ, πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμάν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες».

Ιδού η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια. Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) στις