ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Πατούλης: Προσπαθεί να «βγει από πάνω» στοχοποιώντας κυβέρνηση και πολιτική προστασία

Ο Γιώργος Πατούλης προσπάθησε με δηλώσεις του να «βγει από πάνω» για την μεγάλη ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στην Αττική οδό.
Γιώργος Πατούλης: Προσπαθεί να «βγει από πάνω» στοχοποιώντας κυβέρνηση και πολιτική προστασία

Τις ευθύνες αλλού για το φιάσκο της Αττικής οδού προσπαθεί να ρίξει ο περιφερειάρχης  Αττικής Γιώργος Πατούλης σε μια προσπάθεια να «βγει από πάνω» στοχοποιώντας τόσο την Κυβέρνηση όσο και την Πολιτική προστασία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έδειξε» τον Γιώργο Πατούλη ως τον υπεύθυνο για τα όσα έζησαν χιλιάδες οδηγοί στους δρόμους της Αττικής, με τον περιφερειάρχη να σηκώνει το γάντι δηλώνοντας πως το «γαϊτανάκι» ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώσει.

Παράλληλα προχώρησε σε αυτοκριτική και συγνώμες για τα μάτια του κόσμου, αντί να παραδεχθεί πως δεν μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους (περιφέρεια, κυβέρνηση, πολιτική προστασία) ούτε για τα αυτονόητα, ενώ γνώριζαν πολύ καλά πως έρχεται σφοδρός χιονιάς.

Γιώργος Πατούλης: «Πυροβολεί κυβέρνηση και Πολιτική Προστασία»

Μιλώντας στο κανάλι του Open, ο περιφερειάρχης  Αττικής, Γιώργος Πατούλης κλήθηκε να σχολιάσει στην έντονη κριτική που δέχεται της τελευταίες ημέρες αναφορικά με τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς λέγοντας πως θα πρέπει όλοι με ανδρεία να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Παράλληλα, σημείωσε πως εκείνος αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως έναν κρίκο της αλυσίδας της της Πολιτικής Προστασία, που όμως έχει και άλλους κρίκους.

Ακόμη, δήλωσε πως ζητάει συγγνώμη από τους πολίτες που τον ψήφισαν για να βρίσκεται στην θέση που έχει όμως δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες των υπολοίπων, σημειώνοντας πως θα πρέπει να σταματήσει η στοχοποίηση του για όλα.

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Γιώργος Πατούλης είπε πως η Περιφέρεια δεν μπορούσε να εκτελέσει το έργο της από την στιγμή που δεν κηρύχθηκε γενική αργία τη Δευτέρα ενώ τόνισε πως ευθύνη της Περιφέρειας ήταν να είναι ανοιχτά ή κλειστά τα σχολεία και να φροντίσει να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι εφόσον μπορούσαν να κινηθούν τα εκχιονιστικά.

Τέλος, έριξε ακόμη ένα «καρφί» προς την Κυβέρνηση, λέγοντας πως κανείς δεν ειδοποίησε τους πολίτες να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες παρότι ήταν γνωστό το σφοδρό χτύπημα της κακοκαιρίας.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Πατούλης: Προσπαθεί να «βγει από πάνω» στοχοποιώντας κυβέρνηση και πολιτική προστασία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.