ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του – «Θα βγει νικητής»!

Όλη η αλήθεια για το πως είναι ο Γιώργος Τράγκας στην υγεία του.
Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του – «Θα βγει νικητής»!

Στο νοσοκομείο Σωτηρία βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας τις τελευταίες μέρες, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο κάποιοι επέλεξαν να γράψουν.

Αυτό ξεκαθάρισε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, που δε μάσησε τα λόγια του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μέσα από το Twitter του ξεκαθάρισε ότι ο Γιώργος Τράγκας υποστηρίζεται μόνο από οξυγόνο, ενώ οι γιατροί κρίνουν απόλυτα ικανοποιητική την πορεία της υγείας του.

Ακόμα θέλησε να αναφερθεί σε ένα δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι και η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου ήταν στο νοσοκομείο, κάτι που δεν ισχύει, αφού βρίσκεται στο σπίτι της και δε χρήζει νοσηλείας.

Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας, με νέο tweet ο κύριος Κουρτζίδης, τόνισε ότι είναι ντροπιαστικό αυτό που γίνεται με τα fake news και άκρως αισχρό γι αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτά.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του – «Θα βγει νικητής»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.