ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Τράγκας: Πόσο αξίζει ο κρυμμένος χρυσός του

Μόνο οι ράβδοι χρυσού που φέρεται να κατείχε στην περιουσία του ο Γιώργος Τράγκας, είχαν αξίζει 2,5 εκατομμυρίων ευρώ!
Γιώργος Τράγκας: Πόσο αξίζει ο κρυμμένος χρυσός του

Αγώνα κάνουν οι αρμόδιες Αρχές προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν το πώς  ο Γιώργος Τράγκας συμπεριέλαβε στην αμύθητη περιουσία του τις ράβδους χρυσού  που φέρεται να κατείχε

Στο πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, σχετικά με την αδιανόητη περιουσία που είχε ο δημοσιογράφος και και εκδότης Γιώργος Τράγκας – και την οποία φέρνει στη δημοσιότητα ο  Alpha– περιγράφονται ακίνητα αξίας εκατομμυρίων ευρώ στις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου, αδήλωτοι τραπεζικοί λογαριασμοί και ανεξόφλητα δάνεια.

Τώρα πώς το ζεύγος Τράγκα βρέθηκε να δηλώνει μόλις 6 εκατομμύρια ευρώ εισόδημα σε διάρκεια 18 ετών, ενώ φέρεται να κατέχει όλα τα παραπάνω, είναι κάτι για το οποίο θα αποφανθούν οι Αρχές.

Το σίγουρο είναι ότι όπως αποφαίνεται το πόρισμα ο Γιώργος Τράγκας «ξεχνούσε» να δηλώσει στην φορολογική του δήλωση πολλά από τα περιουσιακά του στοιχεία κάθε χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο οι ράβδοι χρυσού είχαν αξίζει 2,5 εκατομμυρίων ευρώ! Μάλιστα πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ εξηγεί πως η περιοχή που κυρίως θα μπορούσαν να προέρχονται οι ράβδοι χρυσού είναι στη Νότια Αμερική.

Οι Αρχές την ίδια ώρα ψάχνουν:

  • Από πού προέρχονται οι ράβδοι χρυσού;
  • Γιατί δόθηκαν στον δημοσιογράφο;
  • Πως έγινε η μεταβίβασή τους;
  • Ποια παραστατικά υπάρχουν;
  • Ο άνθρωπος που τις έδωσε στον Γ. Τράγκα πώς τις προμηθεύτηκε;




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Τράγκας: Πόσο αξίζει ο κρυμμένος χρυσός του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.