ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιορτή του Αγίου Ανδρέα με περιφορά πέριξ του Ναού – Όλα όσα είπε ο Μητροπολίτης

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, έστειλε τις ευχές του στους Πατρινούς και σε όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς για την γιορτή του Αγίου Ανδρέα.
Γιορτή του Αγίου Ανδρέα με περιφορά πέριξ του Ναού – Όλα όσα είπε ο Μητροπολίτης

Γιορτή του Αγίου Ανδρέα: Με την περιφορά της Τιμίας Κάρας του Αγίου, εντός του Ιερού Ναού και περιμετρικά αυτού, ολοκληρώθηκε στις 11 το πρωί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή του πολιούχου της Πάτρας.

Η προσέγγιση πιστών στον ιερό ναό, είχε απαγορευθεί από την πανίσχυρη αστυνομική δύναμη που βρισκόταν περιμετρικά του ναού, λόγω των σχετικών διατάξεων κατά του covid-19.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, έστειλε τις ευχές του στους Πατρινούς και σε όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς, ιδιαίτερα δε, στους ασθενείς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πόλης και της χώρας, αναφέροντας συγκινημένος ότι, ο ξεχωριστός πόνος και η ανθρώπινη λύπη που βιώνουμε σήμερα, μπορεί να ξεπεραστεί με προσευχή, με υπομονή, με μετάνοια και με ταπεινότητα, αναφέρει το enromiosini.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιορτή του Αγίου Ανδρέα με περιφορά πέριξ του Ναού – Όλα όσα είπε ο Μητροπολίτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.