ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιουχάν: Ένας Θεός ξέρει τι έγινε στην πόλη που ξεκίνησε ο κορονοϊός – Αμερικανός καθηγητής είχε κρυφές διασυνδέσεις

Να σημειωθεί ότι έχουν επίσης αποκαλυφθεί οικονομικά συμβόλαια και συνεργασίες μεταξύ της Γιουχάν και ιατρικών κλινικών στην Ελλάδα.
Γιουχάν: Ένας Θεός ξέρει τι έγινε στην πόλη που ξεκίνησε ο κορονοϊός – Αμερικανός καθηγητής είχε κρυφές διασυνδέσεις

Γιουχάν: Ένας Θεός ξέρει τι έγινε στην πόλη που ξεκίνησε ο κορονοϊός ενώ στα… ψηλά πέρασε η καταδίκη Αμερικανού καθηγητή Χημίας και Νανοτεχνολογίας ο οποίος είχε κρυφές διασυνδέσεις και οικονομικές σχέσεις με τους Κινέζους.

Ο κορυφαίος Αμερικανός καθηγητής Χημείας και Νανoτεχνολογίας Charles M. Lieber του Πανεπιστημίου Harvard καθώς είχε οικονομικές σχέσεις και κρυφές διασυνδέσεις με το Ιολογικό Ινστιτούτο της Γιουχάν στην Κίνα.

Στο Πανεπιστήμιο της Γιουχάν βρίσκεται ένα από τα λίγα εργαστήρια με το ανώτατο επίπεδο βιοασφάλειας (BSL 4) ενώ ελέγχεται και εποπτεύεται τουλάχιστον από τέσσερις υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Άμυνας της Κίνας.

Πρόκειται για την πόλη απ’ όπου ξεκίνησε ο κορονοϊός.

Να σημειωθεί ότι έχουν επίσης αποκαλυφθεί οικονομικά συμβόλαια και συνεργασίες μεταξύ της Γιουχάν και ιατρικών κλινικών στην Ελλάδα με συμμετοχή Ελλήνων επιστημόνων.

Γιουχάν: Ένας Θεός ξέρει τι έγινε στην πόλη που ξεκίνησε ο κορονοϊός – Αμερικανός καθηγητής είχε κρυφές διασυνδέσεις

Αξίζει να αναφερθεί για την κινεζική πόλη όπου ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού πως είναι γνωστή «ως λεωφόρος που οδηγεί τις εννέα επαρχίες» και είναι σημαντικός συγκοινωνιακός κόμβος, με δεκάδες δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και σιδηροδρόμων.

Αναγνωρίζεται ως το πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και συγκοινωνιακό κέντρο της κεντρικής Κίνας και έχει πληθυσμό 9.785.392 ατόμων (απογραφή του 2010).

Διαβάστε επίσης:

Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Κορονοϊός: Τριπλά εμβολιασμένοι που νόσησαν μπορούν να ξανά κολλήσουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιουχάν: Ένας Θεός ξέρει τι έγινε στην πόλη που ξεκίνησε ο κορονοϊός – Αμερικανός καθηγητής είχε κρυφές διασυνδέσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.